Gina Pistol trece printr-o perioadă grea. Anunţul neaşteptat făcut pe reţelele de socializare: „Cam atât despre mine”

Gina Pistol trece printr-o perioadă grea. Vedeta nu se simte bine deloc şi a împărtăşit stările sale cu prietenii virtuali, pe reţelele de socializare. Pentru că este foarte activă pe Instagram, prezentatoarea nu a avut nicio reţinere să mărturisească faptul că trece printr-o perioadă grea.

05 iul. 2022, 09:20
Gina Pistol trece printr-o perioadă grea. Anunţul neaşteptat făcut pe reţelele de socializare: „Cam atât despre mine”
Gina Pistol trece printr-o perioadă grea

Gina Pistol trece printr-o perioadă grea şi asta pentru că problemele de sănătate nu-i dau deloc pace. Recent, prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor că se simte foarte rău și că a început deja să ia un tratament, în speranța că se va pujne cât mai repede pe picioare.

Citeşte şi: Când s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley. Abia acum s-a aflat: „El era într-o relație”

Gina Pistol trece printr-o perioadă grea

Partenera lui Smiley a precizat că se confruntă cu dureri de cap, stări febrile și moleșeală.  „Păi… durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală plus înțărcat! Sunt bine, cam atât despre mine. Tu cum ești? Tot așa bine?”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Gina Pistol a fost infectată cu COVID-19, în urmă cu câteva luni. După ce a născut, vedeta  a făcut mari eforturi să scape de kilogramele în plus și să revină la formele care au consacrat-o.  Recent, a mărturisit că a încercat să se reapuce de sport, însă după infecția cu COVID-19 a rămas cu sechele și se simte foarte obosită, indiferent de efortul pe care îl depune.

Sinceră să fiu, îmi lipsesc foarte mult antrenamentele. Nu știu ce se întâmplă cu mine, dar după ce am trecut prin COVID mă simt fără energie, simt că nu mai am putere. Nici fizic, nici psihic.”, a mai spus vedeta, pe Instagram.

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi

Pe când era doar un copil, părinții ei s-au luptat pentru a obține custodia, după ce au decis să divorțeze. Deoarece fiecare dintre ei voia să rămână cu copilul, aceștia au ajuns în instanță.

Experiența a fost una traumatizantă pentru prezentatoare, care a rămas în grija unei femei agresive. Mai mult, Gina Pistol a povestit că atunci s-a simțit a nimănui și că părinții ei nu o iubesc deoarece nimeni nu a explicat ce se întâmplă, de fapt.

Ai mei se despărțiseră. Tata se judeca cu mama pentru custodia mea și m-a dus la o doamnă, nu știu cine e acea femeie, am înțeles că a și decedat între timp și nu mi-a explicat nimeni de ce, ce mi se întâmplă. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.

Dar nu a venit nimeni să îmi zică, copilului. Femeia aceea era agresivă, pentru că ea la rândul ei avea niște probleme. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură dată mi-a dat o palmă. Atunci m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa”, a declarat Gina Pistol, în cadrul podcastului „Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar.