Ginerele lui Gigi Becali, noi probleme cu Poliția! Mihai Mincu, „prințișorul din Dobroiești”, nu scapă deloc de oamenii legii

Ginerele lui Gigi Becali, Mihai Theodor Mincu, nu scapă de probleme. E în răboi cu polițiștii de la Brigada Rutieră după ce i-a fost suspendat permisul de conducere.

03 dec. 2022, 18:30
Ginerele lui Gigi Becali, noi probleme cu Poliția! Mihai Mincu, „prințișorul din Dobroiești”, nu scapă deloc de oamenii legii

Nu e primul conflict pe care îl are cu oamenii legii. Mihai Mincu și „prietenii” lui se întâlnesc constant în tot felul de împrejurări. Ginerele lui Gigi Becali încearcă să-și recupereze permisul de conducere în instanță. Dosarul lui e acum pe rolul Judecătoriei Sectorului 1, iar primul termen din proces a fost deja, „prințișorul din Dobroiești” obținând o primă victorie.

“Admite cererea formulată de către inculpatul Mincu Mihai Theodor. Dispune prelungirea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.11.2022 până la data de 27.12.2022, inclusiv. Dispune comunicarea prezentei încheieri către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie Rutieră şi inculpatului”, au stabilit magistrații.

Până când va fi dat un verdict final, soțul Teodorei Becali se poate urca din nou la volanul mașinilor de lux pe care le conduce.

Mihai Mincu s-a mai aflat în proces cu Poliția. În martie anul trecut, acesta a fost amendat și a făcut plângere contravențională. Magistrații i-au admis solicitarea, astfel că a fost anulat procesul verbal prin care afaceristul era sancționat cu o amendă de 1.305 lei și i se suspenda, timp de trei luni, dreptul de a conduce.

Mihai Mincu îi calcă pe urme lui Gigi Becali

Gigi Becali, la rândul său, s-a aflat într-o situație asemănătoare. Tot în 2021, latifundarul din Pipera a fost surprins de radarul Brigăzii Rutiere cu 106 km/h în localitatea Drăganu, din județul Argeș, pe DN7. I s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de trei luni. Latinfundiarul a contestat măsura și magistrații i-au dat dreptate.

“E cel mai bun lucru, am scăpat de belele. Stăteam acum vreo două, trei luni fără permis. Dar, dacă nu câștigam, făceam procedurile acelea să dau examenul și îmi luam permisul după 30 de zile”, a declarat Gigi Becali, în luna mai a acestui an.

Cum a ajuns fiica lui Gigi Becali în brațele „prințișorului de Dobroiești”. Împreună au un imperiu imobiliar

Teodora Becali și Mihai Micu au devenit soț și soție în 2019, iar un an mai târziu au devenit pentru prima dată părinții unei fetițe. În vara lui 2022 Teodora a născut-o pe a doua fetiță a lor.

După ce a primit de la tatăl ei un imperiu imobiliar în zona Pipera, Teodora Becali (27 de ani), dar și sora ei, Alexandra, lucrează cu multă dedicare la planul lor de a duce numele tatălui mai departe. Teodora Becali are 98 de apartamente în nordul Capitalei, iar prețul lor e de 89.000 de euro, cu TVA inclus, cele cu două camere, și 112.000 cu TVA inclus, cele cu trei camere. Terenul de trei hectare e fost primit de Teodora ca dar de nuntă din partea tatălui său.

Latifundarul a spus în repetate rânduri că le face toate poftele fiicelor sale și chiar le va lăsa o moștenire colosală. „Eu o să le las 20 la fiecare, de 4 ori mai mult de cât a lăsat Bill Gates. Eu dau la fiecare fată 20, fac bine și restul iau cu mine. Eu las 20 de milioane la fiecare”, a afirmat omul de afaceri.