Ginerele miliardarului Ioan Niculae, şantajat de Clanul Caran. I-au luat un Bentley şi un Ferrari: „Vă bag la puşcărie!”

Ovidiu Toma, ginerele miliardarului Ioan Niculae, a devenit ținta unor șantaje din partea membrilor Clanului Caran. În cadrul unei descinderi DIICOT, care a avut loc săptămâna trecută, au fost arestați mai mulţi membri ai Clanului Caran, iar rechizitoriul dezvăluie detalii cutremurătoare despre șantajele la care a fost supus ginerele lui Ioan Niculae.

29 nov. 2023, 11:01
Ginerele miliardarului Ioan Niculae, şantajat de Clanul Caran. I-au luat un Bentley şi un Ferrari: „Vă bag la puşcărie!”
Ginerele miliardarului Ioan Niculae, şantajat de Clanul Caran. I-au luat un Bentley şi un Ferrari: "Vă bag la puşcărie!"

Ginerele miliardarului Ioan Niculae, şantajat de Clanul Caran. Ovidiu Toma, căsătorit cu Adina Niculae din septembrie 2022, a fost victima unui șantaj orchestrat de membrii temutei grupări infracționale Caran. Potrivit informațiilor făcute publice de Cancan, acestuia i-au fost furate două mașini de lux, un Bentley și un Ferrari. Conform discuțiilor telefonice interceptate, Ovidiu Toma s-ar fi confruntat cu amenințări repetate, blocând chiar telefoanele membrilor clanului care îl contactau.

Citeşte şi: Costel Caran şi-a justificat averea fabuloasă. Cum s-a inspirat din modelul mafiei americane!

Episodul din rechizitoriul procurorilor dezvăluie că Eduard Puiu Ivan, cunoscut sub numele de Edy Power, a fost contactat de Ionuț Ranete, iar acesta din urmă a primit informații de la ginerele lui Ioan Niculae. Discuțiile au avut loc în prezența iubițelor celor doi, Adriana Stoian și Adina Niculae. Ovidiu Toma a fost confruntat cu un șantaj, iar membrii Clanului Caran au reușit să-i fure cele două mașini de lux.

Citeşte şi: Descinderi DIICOT la clanul Caranilor. Interlopii au fost săltați de la o petrecere. A fost ridicat și Nuredin Beinur

Pe de altă parte, Alex Bodi, implicat în afaceri cu mașini de lux, ar fi fost interesat să cumpere autoturismele lui Ovidiu Toma, însă la perchezițiile ulterioare ale autorităților ar fi fost ridicat actele de proprietate. Clanul Caran, în mod ilegal, ar fi obținut duplicatul acestor acte, iar Ovidiu Toma i-ar fi amenințat pe interlopi cu pușcăria, afirmând că este dispus să lupte chiar și în instanță pentru mașinile sale. „Dacă vreți să începeți război cu mine și să-mi luați mașinile, eu mă p… pe 500.000. Vă bag pe toți la pușcărie!”, le-ar fi transmis Ovidiu Toma.

Ovidiu Toma, fost partener de afaceri cu Alex Bodi în trecut, a fost implicat în dezvoltarea unei companii care a creat o criptomonedă, însă relațiile dintre cei doi s-au răcit din cauza unor neînțelegeri financiare legate de afacerea comună.