Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia VICTIMEI. Ce le-a promis după ce fiul lor A MURIT în ACCIDENT

Gino Iorgulescu a emis, marţi, un nou comunicat, la două zile după ce fiul său a provocat un accident grav în București, soldat cu un mort.

10 sept. 2019, 08:59
Gino Iorgulescu a luat legătura cu familia VICTIMEI. Ce le-a promis după ce fiul lor A MURIT în ACCIDENT

Mario Iorgulescu a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani.

Singurul martor al accidentului face dezvăluiri-bombă. „L-am scos din maşină pe Mario Iorgulescu să nu ardă de viu!”

În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar conducătorul auto care a provocat accidentul a fost rănit grav și transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate și probe biologice.

Lovitură DE TEATRU în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu. Decizie de ULTIMĂ ORĂ a PROCURORILOR

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat.

Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată.

Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”, este comunicatul lui Gino Iorgulescu.

Mario Iorgulescu s-a ales cu DOSAR PENAL. Care sunt acuzaţiile pe care i le aduc POLIŢIŞTII


loading...
Partenerii noștri