Gino Iorgulescu, întâlnire cu POLIŢIŞTII. Ce le-a spus înainte ca fiul său să fie transferat în Italia

Mario Iorgulescu a fost transferat la un spital din Italia, dar urmărirea penală va continua în cazul său.

25 sept. 2019, 10:15
Gino Iorgulescu, întâlnire cu POLIŢIŞTII. Ce le-a spus înainte ca fiul său să fie transferat în Italia

Parchetul ar fi aflat din presă despre decizia familiei Iorgulescu, așa că a cerut toate documentele medicale ale lui Mario Iorgulescu. Potrivit reprezentanților Spitalului Elias, medicii din România nu au fost de acord cu transferul, dar părinții au considerat că are mai multe șanse să-și revină în afara țării și au semnat o declarație pe propria răspundere pentru transfer, care s-a făcut cu o ambulanță aeriană privată.

Cât a costat avionul cu care Mario Iorgulescu a fost transportat la clinica din Milano. SUMA este IMENSĂ

„Precizăm că actele şi măsurile necesare soluţionării cauzei au avut în vedere şi starea gravă de sănătate a suspectului, astfel cum a fost evaluată de către medicii din cadrul Spitalului Elias, iar transferul acestuia la o clinică din afara ţării nu împiedică desfăşurarea în continuare a urmăririi penale”, se specifică în comunicat.

MODUL DUBIOS în care Mario Iorgulescu a ajuns la o clinică din Italia. Portiţa LEGALĂ prin care familia l-a scos din România

Surse din preajma familiei au dezvăluit pentru wowbiz.ro că Gino Iorgulescu ar fi dat garanții clare și a specificat exact locul în care fiul său se va recupera după ieșirea din comă: „Omul le-a spus polițiștilor că nu se va sustrage legii, că va coopera normal, nici gând de alte lucruri, dar în acest moment, primordial este să îi salveze viața lui Mario”.