Gino Iorgulescu: Nu cred că altcineva ar fi îndrăznit să ia drepturile pentru GRECIA – ROMANIA

Candidaţii la funcţia de preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu şi Dumitru Dragomir, au salutat iniţiativa România TV, de a achiziţiona drepturile de transmisie a partidei Grecia - România, contând pentru barajul de calificare la CM 2014.

07 nov. 2013, 13:53
Gino Iorgulescu: Nu cred că altcineva ar fi îndrăznit să ia drepturile pentru GRECIA – ROMANIA

De ani de zile n-am mai avut un asemenea meci, un baraj. Vă amintiţi, de la meciul cu Slovenia, de acum 12 ani. Acum, după părerea mea, naţionala are acum toate şansele să ajungă la Mondiale. Dacă nu se transmitea, ar fi fost o mare ruşine pentru România. Bravo, felicitări România TV, tuturor celor care s-au gândit să facă un aşa bine tuturor românilor„.

Citeşte şi Emeric Ienei: Felicitări ROMÂNIA TV, era o mare ruşine dacă nu se transmitea GRECIA – ROMANIA VIDEO

De asemenea, Dragomir s-a referit şi la situaţia de la TVR, post a cărui conducere nu s-a înţeles pentru cumpărarea partidei de la Atena. „Omul sfinţeşte locul. Daca ei nu au habar cu ce se mănâncă această activititate, nu au ce sa facă. Acolo trebuie puşi profesionişti, nu oameni aleşi pe criterii politice”, a spus Dragomir la România TV.

Citeşte şi LOVITURĂ MEDIA. Barajul Grecia – România se vede EXCLUSIV la România TV VIDEO

Gino Iorgulescu, contracandidat al lui Dumitru Dragomir la preşedinţia LPF, la alegerile din 14 noiembrie, a declarat la rândul său, pentru România TV: „Vă felicit că aţi reuşit să luaţi drepturile şi românii se vor bucura de acest meci. Nu cred că altcineva ar fi îndrăznit, dar managerii au fost inspiraţi, toţi oamenii de fotbal vor fi încântaţi„.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă despre GRECIA – ROMANIA: Mă bucur că în acest fel facem şi noi ceva pentru fotbal