Sebastian Ghiţă despre GRECIA – ROMANIA: Mă bucur că în acest fel facem şi noi ceva pentru fotbal VIDEO

Sebastian Ghiţă, patronul România TV, a declarat că era la curent cu negocierile managerilor postului de a încerca să achiziţioneze drepturile de transmie a partidei Grecia - România, contând pentru barajul de calificare la CM 2014, şi s-a arătat dispus să suporte din buzunarul propriu diferenţa dintre costurile de cumpărare şi veniturile din publicitate.

RomaniaTV.net
07 nov. 2013, 13:19
Sebastian Ghiţă despre GRECIA – ROMANIA: Mă bucur că în acest fel facem şi noi ceva pentru fotbal VIDEO

Meciul Grecia – România, contând pentru prima manşă a barajului de la calificare la CM 2014, va fi transmis în exclusivitate de România TV, vineri 15 noiembrie, de la ora 21.25, vestea bucurând milioanele de microbişti din întreaga ţară, care erau în pericol de a nu putea vedea partida în direct la televizor importanta partidă.

Sebastian Ghiţă, patronul România TV a vorbit despre achiţionarea acestui joc şi despre implicaţiile pe care le-ar fi avut nedifuzarea sa de către niciun post din ţara noastră. „Vreau să-i felicit pe managerii postului România TV că au avut curajul să facă acest lucru. Am ştiut de ideea lor şi le-am promis că dacă nu reuşesc să găsească banii la firme, din publicitate, îi voi ajuta.

Mă bucur că acest efort a fost făcut şi meciul va fi transmis şi mă bucur că în acest fel facem şi noi ceva pentru fotbalul din România„, a spus Sebastian Ghiţă, la România TV.

Citeşte şi Emeric Ienei: Felicitări ROMÂNIA TV, era o mare ruşine dacă nu se transmitea GRECIA – ROMANIA VIDEO