Giovanni Becali, dezvăluiri din închisoare: „Jucam poker pe ţigări. Lui Borcea, cu mulţi copii şi mult neveste, i-a fost mai greu”

Giovanni Becali, cel mai important agent de jucători de după 1990, ulterior condamnat în „Dosarul Transferurilor” pentru diverse ilegalități făcute în fotbal, a fost invitat la "Prietenii lui Ovidiu”.

RomaniaTV.net
21 aug. 2020, 12:16
Giovanni Becali, dezvăluiri din închisoare: „Jucam poker pe ţigări.  Lui Borcea, cu mulţi copii şi mult neveste, i-a fost mai greu”

„Borcea s-a comportat la un nivel extraordinar, chiar dacă i-a fost greu la început. Venea și el de pe stradă, că nu era de la Sorbona, dar i-a fost greu, cu copii mulți și neveste. Dar s-a adaptat… Jucam table tot timpul, poker. Jucam de toate. Poker jucam pe țigări. Alea erau banii. Erau și șobolani, dar îi găsești oriunde.

Cum a transferat Ioan Becali un jucător de 7 milioane de euro din penitenciar: „L-am sunat pe Koeman de la telefonul de pe perete”

S-a întâmplat într-o seară când s-a dus Borcea la toaletă. Turcească… A văzut un cap de șobolan într-o seară, s-a speriat și de atunci se ducea la toaletă doar cu Victor. Mulți aruncau mâncarea în WC. Canalizările fiind vechi, șobolanii căutau mâncarea”, a dezvăluit Becali.

Giovanni Becali, poveste INCREDIBILĂ: „I-am pus cuţitul la gât. Dacă ne prindeau, făceam puşcărie toţi” 

Cristi Borcea a povestit şi el episodul:  „Am stat în celulă cu Giovanni și cu Victor. A fost cel mai mare noroc al meu. Am eu adrenalină, dar dacă nu-i aveam pe Giovanni și pe Victor eram terminat. Eu sunt o fire mai sensibilă, iar până mi-am revenit… În schimb, ei erau mai tari decât mine. La început, Giovanni a fost cel care ne îndruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef!

Era plin de șobolani. Când mă duceam la baie, îl sculam pe Victor. Erau d-alea turcești… Dădeam cu bidonul în ușă să fugă șobolanii! Când am văzut prima dată, într-o noapte… Atunci l-am sculat pe Victor și apoi nu mă mai duceam singur niciodată”.