Giovanni Becali face teoria bacşişului: „Eu şi dacă nu mai am bani de taxi, şpaga tot o dau şi o iau pe jos. Eu n-am avut niciodată nevoie de rezervare”

Fostul impresar Giovanni Becali este cunoscut pentru stilul său de viaţă extravagant şi nu de puţine ori s-a şi lăudat cu sumele pe care le cheltuieşte atunci când iese să ia masa sau când merge la casino.

09 ian. 2023, 22:20
Giovanni Becali face teoria bacşişului: „Eu şi dacă nu mai am bani de taxi, şpaga tot o dau şi o iau pe jos. Eu n-am avut niciodată nevoie de rezervare”

Giovanni Becali a fost protagonistul unui moment devenit viral în urmă cu mai mulţi ani, el explicând în cadrul unui interviu că „eu nu vorbesc cu oricine, nu bag în seamă pe oricine, eu sunt Giovanni Becali, șmecherul, mafiotul”.

De curând, în cadrul podcastului „Tare de tot”, Giovanni Becali a revenit asupra acestei teme şi a dezvăluit că este învăţat, încă din tinereţe, să lase bacşiş celor care îl servesc, chiar adacă asta înseamnă să rămână fără vreun ban.

„Asta întotdeauna. La mine nu există parcare, pot să dea 1000 de legi. Dacă sunt la 50-100 de metri de un hotel, las maşina la hotel în faţă. E adevărat, nu se taxează banii ăştia… şpaga la parcare de hotel nu prea se taxează.

Sunt crescut aşa, sunt crescut de mic cu şpaga asta a ospătarilor… până şi la bucătar. Eu mă duc la restaurante frumoase şi vine bucătarul. Bam, bam… trimite şi bucătarului că pasta a fost superbă. Aşa am fost crescut de la 17-18 ani. E greu să te schimbi.

Citeşte şi: Andrew Tate sfidează Poliția din spatele gratiilor. Apar noi detalii din viața fraților milionari

De exemplu ieri am avut o masă… frate-miu a plătit şi i-am zis: «Stai că plătesc eu şpaga separat!». El a plătit cu cardul. Mi-a plăcut, ospătarul a fost gentil. Ei când mă văd zâmbesc, ştiu… eu n-am avut niciodată în viaţa mea nevoie de rezervări. În afară de Londra. În rest, nu. În Franţa, Italia… mai uşor. Eu sunt cunoscut şi în Spania şi Italia. Mă duc în port în Barcelona şi e poză mare cu mine şi Popescu. Sunt oameni pe care i-am văzut după 20 de ani acolo.

Eu de multe ori nu mai aveam bani de taxi, dar şpaga o dădeam şi o luam pe jos. Şpaga ospătarului o dădeam. O luam pe jos… şpaga trebuia să o dau!”, a spus Giovanni Becali, potrivit Prosport.

Citeşte şi: Dorian Popa a strâns o avere de peste 2 milioane de euro în 2022. Vedeta nu se oprește aici: „Trebuie să mai cumpăr un terenaș mic”