Giulia Anghelescu a ajuns de URGENŢĂ la spital. Medicii au diagnosticat-o cu „furia laptelui”

La mai bine de două luni de când a devenit din nou mămică, Giulia Anghelescu are grave probleme de sănătate, din cauza lactaţiei.

RomaniaTV.net
10 iun. 2015, 12:25

Cea de-a doua naştere a Giuliei Anghelescu a avut loc prin cezariană la o clinică cunoscută din Capitală. Chiar dacă operaţia a decurs perfect planului, starea de sănătate a artistei s-a degradat destul de rapid. Văzând că febra nu-i trece şi că starea de rău continuă, Giulia Anghelescu a mers de urgenţă la spital. După un consult mai amănunţit medicii au constatat că mama suferea de „furia laptelui” şi că pentru a se face bine, trebuie să întrerupă lactaţia.

Ce SUPERSTIŢII au Giulia Anghelescu, Diana Matei, Andreea Mantea şi Ellie White de când sunt ÎNSĂRCINATE

„Nu au existat probleme post-operatorii şi refacerea a decurs normal, atât bebeluşul, cât şi mama fiind în siguranţă deplină. Din păcate, la câteva zile, Giulia a ajuns la spital şi a fost nevoită să întrerupă lactaţia. A făcut „furia laptelui”, aşa cum se spune în popor, a avut febră foarte mare şi a ajuns la spital în miez de noapte.

Medicii i-au acordat ajutorul şi au decis ca mămica să oprească hrănirea la sân, aşa că cel mic a fost trecut pe lapte praf. Bebeluşului îi merge bine, ia în greutate şi nu există niciun fel de probleme. E un copil foarte cuminte, care funcţionează după ceas: plânge numai atunci când are nevoi şi vrea să fie hrănit”, a declarat pentru WoWBbiz.ro un apropiat al artistei.

Citeşte şi  Giulia a născut un băieţel perfect sănătos