Giulia Nahmany îi răspunde lui Cătălin Botezatu, după ce a făcut-o grasă: „Sunt mirată că ar folosi asemenea expresii”

Giulia Nahmany îi răspunde lui Cătălin Botezatu, după ce a făcut comentarii răutăcioase la adresa ei. Designerul a spus în cadrul unei emisiuni TV că este grasă și că arată ca un caltaboş, în urma unui comentariu legat de o ținută casual de-a vedetei.

01 apr. 2021, 14:01
Giulia Nahmany îi răspunde lui Cătălin Botezatu, după ce a făcut-o grasă: „Sunt mirată că ar folosi asemenea expresii”
Giulia Nahmany îi răspunde lui Cătălin Botezatu

Giulia Nahmany îi răspunde lui Cătălin Botezatu. „Eu cred că aceste cuvinte nu mă reprezintă și sincer sunt mirată de Cătălin că ar folosi asemenea expresii să mă reprezinte pe mine. Evident că nu fiecare fotografie ne avantajează, iar eu am ales să nu editez fotografiile pe care le expun pe canalele mele de socializare, deși aș putea să folosesc metode și aplicații. Știu că sunt mai multe persoane care le folosesc, dar eu am ales să nu, pentru că încerc să fiu cât se poate de autentică.

Citeşte şi: Clipe grele pentru Giulia Nahmany de la Ferma. Tatăl ei a murit în Israel, iar ea nu poate să îl conducă pe ultimul drum

Giulia Nahmany îi răspunde lui Cătălin Botezatu

Ceea ce mă surprinde la partea cu Cătălin este că știe ce înseamnă și a fost în preajma femeilor și aș fi așteptat de la el mai multă înțelegere pentru că noi, femeile, trecem prin multe faze ale vieții. Eu nu am spus că a fi vegan este egal cu a fi slab, este o înțelegere complet greșită. (…) Eu țin foarte mult la Cătălin și nu doresc să îmi schimb părerea despre el. Dacă el a ales să vorbească așa de mine, e alegerea lui!

”, a spus Giulia Nahmany pentru Antena Stars.

Cătălin Botezatu a comentat o ținută casual, în care era îmbrăcată Giulia, spunând că arată ca un caltaboș, că este grasă.

Când pui astfel de jeanşi, îţi asumi cum arăţi.  Arată ca un caltaboş. Iar ea care este vegană, care mănâncă numai chestii bio… Nu înţeleg cum spune că a slăbit şi arată ca un caltaboş. Îşi mai bagă şi maioul ăla în pantaloni. Este mare, este grasă, este imensă„, a spus Cătălin Botezatu, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.