Giulia şi secretul siluetei perfecte. A renunţat la un singur aliment

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi, iar în viața personală este extrem de fericită, având o familie superbă. Artista și soțul ei au un băiețel în vârstă de un an și o fetiță de 4 ani și este o mămică extrem de fericită. Ea ne-a povestit ce le gătește celor dragi și ne-a spus toate secretele legate de regimul ei alimentar de acum, dar și de după sarcină. Ea mărturisește că a renunțat definitiv la un singur aliment: pâinea.

RomaniaTV.net
27 apr. 2016, 08:17
Giulia şi secretul siluetei perfecte. A renunţat la un singur aliment

Ideisanatoase.ro: Ai o dietă pe care o respecți cu strictețe în prezent?

Giulia: Nu. Am un regim alimentar cât se poate de sănătos. Singurul lucru la care am renunțat definitiv este pâinea.

După sarcină ai slăbit spectaculos. Ce ai făcut ca să reușești?

Am slăbit într-un an de zile toate kilogramele pe care le-am acumulat pe perioada sarcinii. Organismului îi trebuie 9 luni să își revină după o sarcină, iar singurul lucru pe care l-am făcut a fost să fiu foarte atentă la ce mănânc. Nu mai am 20 de ani așa că m-am concentrat foarte tare pe un regim alimentar sănătos și echilibrat.

Citeşte şi  Electrostimularea sau cum să slăbeşti rapid fără dietă

Cum te menții, ce faci ca să nu acumulezi kilograme?

Sunt extrem de ocupată în această perioadă și orice aș face nu aș avea timp să mă îngraș. Mănânc ca și până acum, 3 mese principale pe zi, iar între ele am tot timpul la mine migdale, caju sau fructe de pădure.

M-am reîntors și în sala de sport înainte de filmările videoclipului piesei „Ochii tăi”, însă deocamdată am luat o pauză deoarece oricât de mult mi-aș dori timpul nu îmi permite să mai fac sport. Însă mă joc foarte mult cu copiii mei și cred că ard în acest fel măcar caloriile de care aș fi scăpat în ora de cardio.

Care sunt plăcerile tale ”vinovate” în materie de mâncare?

Îmi plac pastele foarte mult și recunosc că deși am renunțat la a mai mânca paste zilnic, o dată pe săptămână le gătesc și le savurez din plin.

Citeşte mai mult pe ideisanatoase.ro