Glovo angajează livratori! Numai bonusul de vreme rea este de 500 Ron pe săptămână

Glovo este în căutare de livratori! Un anunț postat într-o stație de tramvai din București prezintă ce beneficii au cei care vor să se angajeze la firma unde curierii ridică și livrează produse comandate prin aplicația sa mobilă. Un curier Glovo câștigă minim 23 lei pe oră.

23 ian. 2023, 16:14
Glovo angajează livratori! Numai bonusul de vreme rea este de 500 Ron pe săptămână

Meseria de curier Glovo este tot mai căutată de românii care vor să câștige bani în plus. Cei care vor să se angajeze la firma de curierat trebuie să știe că pot avea numeroase câștiguri financiare, iar plata banilor se face la săptămână.

Potrivit unui afiș postat într-o stație de tramvai din București, programul este flexibil şi iar jobul este destul de atractiv.

 

Citiți și: Fotografia virală cu un curier Glovo! Bărbatul își duce copilul la școală în timp ce transportă mâncare pe bicicletă: „Erou adevărat! Îți dau lacrimile când vezi așa poză!”

Glovo oferă bonusuri de vremea rea, de performanță săptămânale începând de la 500 de lei

Iată cerințele pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea deveni curier Glovo, precum și tot ce ai nevoie să știi pentru a începe să lucrezi.

„Ești băiat sau fată, ai 18 ori 50 de ani, nu e nicio problemă…tot ce ai nevoie e un telefon și un mijloc de transport (bicicletă, trotinetă, mașină sau scuter sau te ajutăm noi să găsești)…desigur și dorința de a te plimba în timp duci și o comandă.
Ești student sa muncești în altă parte și ai puțin timp liber la dispoziție și nu vrei să îl irosești poți colabora cu noi.
Ieși la muncă când vrei, la orice oră vrei, îți alegi singur programul de luni până duminică, de dimineața până dimineața.
Nu ai nevoie de experință, doar să vrei să faci bani, noi te vom învăța totul.
Noi venim cu echipament, tu vii cu minim 18 ani vechime pe cap de om. Poți lucra part-time sau full-time cu contract de muncă, în condiții legale, vechime și plus asigurare medicală.
Ai bonusuri de vreme rea, de performanță săptămânale începând de la 500 de lei, bonus pentru ore cu cerere mare lucrate, bonus de recomandare de 200 până la 500 de lei.
Asistență în caz de nevoie 24/7.
Plata săptămânală.
Azi te înscrii, maîne începi.
Nu mai sta pe gânduri, vino și încearcă să vezi cum e, timpul se scurge la fel cum trec și orele lucrate cu Glovo.
Sună-ne sau scrie-ne la 0751 551 327/ 0726 268 953”, se arată în anunț.

Cât de profitabil este să lucrezi ca livrator la Glovo

Pentru multe persoane, jobul de curier este o sursă principală sau secundară de venit, mai ales că a devenit un mod rapid de a câștiga bani.

Ceea ce câștigi va varia în funcție de diferitele bonusuri și ora din zi, numărul de comenzi sau de vreme, în România un curier Glovo câștigă minim 23 RON pe oră, potrivit glovo.ro

Cu Glovo poți câștiga mulți bani destul de repede. De fapt, ai putea livra primele comenzi în câteva zile. Spre deosebire de alte platforme, Glovo are un sistem orar special ce permite curierilor să aleagă cât timp dedică platformei de livrare și când. Poți avea tot timpul liber dorit și să colaborezi când consideri că este mai bine pentru tine.

Cu cât colaborezi mai mult în timpul intervalelor orare cu cerere ridicată, cu atât mai bun va fi accesul la program. Orele de cerere mare sunt intervalele orare care îți vor aduce cele mai multe puncte de excelență. Și cu cât ai mai multe puncte de excelență, cu atât vei avea acces mai bun pentru a rezerva mai multe intervale orare și vei câștiga mai mulți bani.

Care sunt cerințele pentru a livra cu Glovo

  • Să fii major
  • Să ai propriul vehicul
  • Să ai un telefon inteligent
  • Să fi început procesul de înregistrare aici

Citiți și: Video! Câți bani câștigă un curier Glovo în Chișinău! Suma uriașă pe care o încasează lunar pentru 6 zile de lucru pe săptamână