Glumă proastă: poliţiştii americani au oprit în trafic o maşină în care o fată afişa un mesaj de ajutor

Poliţiştii din California au tras pe dreapta o maşină după ce mai mulţi participanţi la trafic au anunţat că în autoturism s-ar afla pe locurile din spate o fată care pare a avea nevoie de ajutor, informează CNN. Oamenilor li s-a părut ciudat să vadă un copil cu o hârtie prin care cere ajutor.

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 11:33
Glumă proastă: poliţiştii americani au oprit în trafic o maşină în care o fată afişa un mesaj de ajutor

Pe foaia de hârtie smulsă dintr-un caiet scria „Ajutor, ea nu este mama mea!! Ajutor!”. Doi poliţişti şi o unitate de poliţie au răspuns acestei situaţii care părea de risc maxim, numai că, după ce au vorbit cu şoferul maşinii, au aflat cu stupoare că fuseseră victimele unei glume. Mama adolescentei pur şi simplu conducea maşina şi habar nu avea cu ce se ocupă pe locurile din spate fiica sa.  La rândul ei, fetei i s-a părut amuzantă întreaga situaţie. Vârsta fetei nu a fost dată publicităţii. Pe numele mamei nu s-a făcut nici o plângere, iar cele două, mamă şi fiică, au putut pleca liniştite. 

Poliţiştii le recomandă părinţilor să fie vigilenţi atunci când există minori în maşină, chiar dacă aceştia se află pe locurilor din spate. 

Pe Facebook părerile sunt împărţite. „Părintele conducea maşina. Cum vreţi voi să fie responsabilă şi să conducă bine dacă este ocupată cu supravegherea unui adolescent?” 

a vrut să ştie o internaută.

 

Citeşte şi: Dosar penal pentru o glumă proastă, cumnatul său l-a dat pe mâna poliţiei