Godină, mesaj dur după ce Cristoiu a zis că mama lui Gigină trebuie să tacă: Acest individ poate scuipa şi înghiţi în acelaşi timp

Marian Godină a postat miercuri seara un mesaj extrem de dur pe pagina lui de Facebook după ce Ion Cristoiu a spus în cadrul unei emisiuni că mama poliţistului Bogdan Gigină ar trebui să tacă pentru că în asemenea cazuri taci spunând că deja e prea activă, pe scrieri, în presă. Declaraţia jurnalistului a creat un val de reacţii în mediul online.  

22 sept. 2016, 15:00
Godină, mesaj dur după ce Cristoiu a zis că mama lui Gigină trebuie să tacă: Acest individ poate scuipa şi înghiţi în acelaşi timp

Cristoiu: Stiu ca o sa va suparati, dar din punctul meu de vedere mama politistului ar trebui sa taca pentru ca…
Manastire: De ce sa taca?
Cristoiu: Pentru ca tre sa taca, in asemenea cazuri taci. Deja e prea activa, pe scrieri, in presa. Vorbesc serios, nu stiu ce varsta are, banuiesc ca poate sa imi fie fiica, sau ce o fi. N-am…
Manastire: Dar e revoltata de…
Cristoiu: Dl Manastire, am o rugaminte. Sunt om batran, cunosc, e prea revoltata. Iertati-ma, te-ai revoltat o data, te-ai indurerat, acuma incepe sa povesteasca, e cultivata, daca nu stie e manipulata intr-o directie politica. Poate sa fie si mama lui Isus Hristos. Daca este manipulare, nu e corect. Durerea fata de o moarte a fiului nu justifica deja sa faca politica. Ea face politica, pe Facebook, povesteste cum i-a taiat capul.”

Vă vine să credeți că omul ăsta a fost în stare să spună așa ceva? Eu când am citit prima oară asta în presa scrisă, am crezut că e vreo știre falsă, gândindu-mă că niciun om, oricât de lipsit de scrupule ar fi, nu ar putea spune așa ceva despre o mamă care și-a pierdut unicul copil. Abia când am văzut înregistrarea video am realizat că acest ipochimen chiar a spus chestiile astea. Sper că, prin aceste afirmații, nenea ăsta tocmai și-a pus punct carierei.

Îmi e greu să cred că cineva îl mai poate numi pe acest om „maestru”. De fapt, cred că am greșit că l-am numit și „om”. Îmi era lehamite și înainte să urmăresc această ființă vorbind, pentru că nu știam dacă mai mult vorbește sau mai mult scuipă, dar mă gândeam că e un defect din fabricație cauzat de vreo hipersecreție salivară și încercam să trec peste, însă azi mi-am dat seama că acest individ poate scuipa și înghiți în același timp și când spun că înghite nu mă refer la oxigen.

Să-ți fie rușine, om bătrân, așa cum te autointitulezi, că ai putut debita că o femeie atât de greu încercată își plânge fiul fiind manipulată politic și că ar trebui să tacă! Nu ai nevoie de un creier mai mare decât o nucă prin care să zburde mai mult de juma’ de neuron, ca să îți dai seama că politica e ultima grijă a acelei mame, iar dacă nici pe ăla nu îl ai, atunci cel care ar trebui să tacă și să nu mai scoată capul vreodată în public ești chiar ‘matale”, a scris Marian Godină pe pagina de Facebook.

Postarea poliţistului pamfletar a avut peste 8.300 de like-uri şi peste 630 de share-uri.

Marţi, mama lui Bogdan a postat pe facebook un mesaj cutremurător. Cu sufletul sfâşiat în mii de bucăţi, femeia şi-a căutat putere şi a scris ce s-a întâmplat în acea fatidică noapte.

„Nu am vrut până acum să vorbesc despre trăirile noastre; acum vreau ca toti cei care ne-ati „condamnat” sa intelegeti de ce nu am facut-o. Sunt lucruri greu de spus si greu de imaginat pentru voi care sunteti parinti. In seara zilei de 20 oct 2015 in urma telefonului primit la ora 19.02
am alergat catre Spitalul Universitar. Cel care ne-a anuntat de accident repeta „nu pot sa cred ca s-a întâmplat asta, nu pot sa cred… Sotul meu si-a imbracat un trening peste pijama si a plecat catre spital… eu m-am blocat, nu reuseam sa ma imbrac… eram paralizata… I-am spus sa alerge sotului meu… „am sa ajung cu un taxi, nu ma astepta… du-te lângă baiat”. Am iesit in strada cautând un taxi … greu de gasit… afara ploua torential. Am pornit catre zona Unirii spunând rugaciuni pentru viata copilului meu. Nu imi pasa ca oamenii se opreau si ma priveau ca pe un om debusolat, nu-mi pasa… decât de el, de copilul meu, imploram Divinitatea ca el sa fie bine. In momentul in care am intrat in spitalul Universitar am avut impresia ca toata lumea ma cunoaste. Cel de la intrare m-a intrebat „Sunteti mama politistului accidentat? Mi-a aratat usa unde copilul meu era resuscitat. Am intrat si acolo am gasit un copil, copilul meu complet desfigurat, cu gâtul retezat; cu chipul plin de sânge, pardoseala era plina de sânge; m-am prabusit la picioarele lui, sărutându-le si strigându-l. Inca avea sosetele ude în picioare. M-am trezit ridicata brusc si zguduita de umeri… medicul de garda plângea si incerca sa ma faca sa inteleg ca nu se mai poate face nimic. M-am prabusit din nou la picioarele copilului meu, implorând si privind oamenii care desi stiau ca nu se mai poate face nimic pentru el nu vroiau sa renunte. Nu am sa uit niciodata cum acei oameni incercau imposibilul, nu am sa uit lacrimile care li se inodau sub barba… Astazi privesc, privim neputinciosi, la nedreptatea făcută sufletului copilului nostru”, a scris Carmen Gigina.

Citeşte şi: Marian Godină, mesaj dur pe Facebook după ce Oprea a scăpat de urmărirea penală pentru ucidere din culpă

Gabriel Oprea a scăpat de urmărirea penală după ce 73 de senatori au votat împotriva cererii DNA și numai 45 pentru. Înaintea votului, Oprea și-a rugat colegii din Senat să nu voteze ridicarea imunității:

Aflat pe bancheta din spate nu puteam să comit această ucidere din culpă. Cred că greșeala și aici trebuie îndreptate toate cercetările, greșeala s-a făcut la semnalizarea gropii. Este vorba despre o groapă foarte prost semnalizată. Vă rog să votați împotrivă”, a spus Oprea.

Carmen Gigină, mama poliţistului Bogdan Gigină, s-a arătat revoltată după ce senatorii au votat împotriva urmăririi penale împotriva lui Gabriel Oprea. 

E strigător la cer! Trăim într-o ţară de mizerie! Au făcut scut pentru Oprea ca să îi salveze imunitatea, ca să îl apere, nu am ce să mai comentez! Nu mă aşteptam, nu credeam că se poate face o nedreptate atât de mare!„, a declarat mama lui Bogdan Gigină la un post de televiziune. 

Mama lui Bogdan Gigină, polițistul care a murit în timp ce conducea coloana oficială pentru Gabriel Oprea, îl acuză pe fostul ministru de Interne de moartea unicului său copil.

„«Mi se pare de domeniul fantasticului» – asta declara «Gabi Oprea». Pune o întrebare către procurorul de caz. Daca nu ar fi fost acele lucrări nesemnalizate, oare Bogdan Gigină chiar şi rulând cu 84 km/h ar fi murit? Aş vrea să ştiu răspunsul sincer al procurorilor la această întrebare. Aceeaşi întrebare v-o adresez şi eu şi vă rog să răspundeţi la fel de sincer. Dacă Bogdan Gigină ar fi fost scos din dispozitiv în acea seară ar fi trăit? Dumneavoastră dispuneaţi de acest dispozitiv, nimeni altcineva. Aghiotantul era vocea dumneavoastră (de altfel un om cu suflet din relatările lui Bogdan, un om care era supus la fel ca şi ei răsfaţului dvs zilnic). Dumneavoastră eraţi „Zeul” care dictaţi şi asta o ştie tot Ministerul”, a scris mama lui Bogdan Gigină, Carmen Gigină, într-o postare pe Facebook.

Gabriel Oprea: Maşina cumpărată de DIPI este în garajul MAI. În dosarul de ucidere din culpă nu eu stabileam componenţa dispozitivului

Femeia îl acuză pe Gabriel Oprea că unicul ei copil a murit din cauza ignoranţei fostului ministru de Interne.

„Un cadru militar, un bărbat cu coloană vertebrală, un om responsabil îşi asumă consecinţele faptelor sale…dar despre ce vorbesc despre un om care şi-a abandonat omul care stătea în ploaie, vânt, soare pentru siguranţa lui..Omul care la câteva ore de la moartea lui Bogdan nu a avut demnitatea să recunoască că el făcea parte din dispozitiv, omul care în decursul a câtorva ore a schimbat legea. (Vezi Monitorul Oficial 21 oct. 2015).Pentru mine eşti un muritor, eu nu văd funcţia , nu văd omul politic care crezi că eşti, sunt o mamă care şi-a pierdut unicul copil , din ignoranţa ta, o mama căreia i-ai şters trecutul, viitorul, viaţa. Ai redus la 0 această familie, doar pentru că ai crezut că totul ţi se cuvenea”, a încheiat postarea Carmen Gigină.