„Gogoaşă” din „Trăsniţii” are cancer: Actorul Constantin Zamfirescu are nevoie urgentă de sânge

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut publicului din România din cel mai longeviv show de comedie, "Trăzniţii", a fost diagnosticat cu cancer şi are urgentă nevoie de sânge, în vederea operaţiei complicate la care urmează să fie supus.

RomaniaTV.net
23 oct. 2020, 13:20
„Gogoaşă” din „Trăsniţii” are cancer: Actorul Constantin Zamfirescu are nevoie urgentă de sânge

Anunţul a fost făcut vineri pe pagina de Facebook a actualei sale trupe de comedie, „Trupa Sabotorii”. Membrii trupei au precizat că nu ar fi făcut publică informaţia şi nu ar fi cerut ajutorul fanilor, dacă situaţia din sistemul medical nu ar fi fost una extrem de complicată, ceea ce face ca sângele pentru transfuzii să fie foarte greu de obţinut, precizând şi că toţi colegii s-au testat, dar niciunul nu este compatibil.

„Colegul nostru are nevoie de sânge. Orice grupă.

Nu am fi vrut sa facem asta! Nu v-am fi scris nimic despre situația prin care trece, dar urmează sa fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. A fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical a cerut să găsim măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Din păcate, in urma analizelor, noi nu putem dona! 

Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru Constantin Zamfirescu și spitalul Carol Davilla.

Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea noastră.

Sunt deja internat, iar luni voi fi operat.

Și sunt mulți care au nevoie.

Zamzu are A2″, este anunţul publicat pe pagina de Facebook Trupa Sabotorii.

Citeşte şi: Anunţ dureros pentru fanii seriei „Fast and Furios”. Producătorii au făcut anunţul oficial