Gojira, infectat cu Covid-19. Cum se simte realizatorul de radio: „O să luăm o pauză”

Gojira, infectat cu Covid-19. Virusul SARS-COV-2 cu noua sa tulpină, Omicron, pare să nu aleagă victimele! Dintre personalitățile vieții publice recent infectate este și controversatul Gojira, realizator de emisiuni radio, cu apariții și în diferite producții televizate.

18 ian. 2022, 08:26
Gojira, infectat cu Covid-19. Cum se simte realizatorul de radio: „O să luăm o pauză”
Gojira, infectat cu Covid-19

Gojira, infectat cu Covid-19. Unul dintre criticii fervenți ai credincioșilor și clericilor, precum și un militant activ pentru drepturile homosexuale și predarea educației sexuale în școli, a anunțat că ”a luat COVID” și că ia o pauză de o săptămână.

Citeşte şi: Motivul pentru care Puya nu mai apare în reclamele Lays: „Dacă aş fi ştiut repercusiunile, nu mai postam”

Gojira, infectat cu Covid-19

Notoriu pentru pozițiile sale anti-clericale, Gojira a fost dat afară și de la radioul la care a lucrat până la începutul anului.

Salut! Pentru că am luat Covid, şi eu, şi Baboiaş, săptămâna asta o să luăm o pauză, dar săptămâna viitoare ne întoarcem. A, apropo, toată lumea e bine, staţi liniştitţi, trebuie doar să stăm în izolare„, este mesajul transmis de Gojira.

Gojira, despre Mircea Badea: „Produsul ideal de televiziune”

Cu o măsuță, Mircea Badea a realizat ce alții nu au putut chiar dacă aveau investiții mult mai importante pentru realizarea de produse de televiziune de mare audiență, este de părere Gojira.

Ca produs de televiziune original, cred că logica ar fi următoarea: investiție versus revenue. În altă ordine de idei, produsul ideal de televiziune – investiție versus profit – este Mircea Badea care face șpagatul pe două scaune, se dă peste cap etc cu o investiție într-un birou și un laptop.

Și se dă Mircică peste cap pe toate părțile – înjură pe Micutzu, pe Shelly, pe mine nu încă pentru că eu-s prea mic, am scăpat, dar probabil mă va lua și pe mine la un moment dat”, a zis Gojira, cunoscutul DJ care realizează podcastul „Aproximativ discuții”.

De asemenea, Gojira a spus că emisiunea lui Mircea Badea cu Teo Trandafir a fost cel mai bun matinal care a existat vreodată.

Mai ții minte cât de simpatic era Mircea Badea când ținea sticla de suc sub masă și, dacă i se usca gura, chiar dacă era în timpul știrii, scotea sticla de Frutti Fresh și spunea: „trebuie turnat sucălău”, își punea suc, bea liniștit și apoi continua știrea? Este genul de relaxare pe care, în acest moment, nu o mai văd decât în podcasturi”, a mai zis Gojira.


loading...
Partenerii noștri