Golden State Warriors a învins-o pe Cleveland Cavaliers. Rezultate din NBA

Echipa Golden State Warriors, campioana en titre din Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), a trecut de Cleveland Cavaliers cu 99-92, într-o partidă disputată luni seara pe Oracle Arena din Oakland. Cele două formaţii sunt de altfel finalistele ultimelor trei sezoane.

RomaniaTV.net
26 dec. 2017, 08:55
Golden State Warriors a învins-o pe Cleveland Cavaliers. Rezultate din NBA

Meciul a fost unul spectaculos, ”războinicii” adjudecându-şi victoria în ultimele secvenţe ale întâlnirii, la capătul unei faze controversate. Cu 24 de secunde înainte de fluierul final, ”cavalerii” erau conduşi cu 95-92 iar arbitrul nu a sancţionat un fault evident a lui Kevin Durant asupra lui LeBron James, jucătorul lui Golden State reuşind să înscrie punctele care au decis practic soarta confruntării.

Pentru echipa din Cleveland, LeBron James a reuşit 20 de puncte, 6 recuperări şi 6 pase decisive, însă cele mai multe puncte le-a reuşit Kevin Love (31), în timp ce Kevin Durant a înscris, pentru ”războinici”, 25 de puncte.

Alte rezultate în partidele jucate luni seara au fost:

Minnesota Timberwolves – Los Angeles Lakers 121-104
Oklahoma City – Houston Rockets 112-107
Washington Wizards – Boston Celtics 111-103
Philadelphia 76ers – New York Knicks 105 – 98

În Conferinţa Est, pe primul loc se află echipa Toronto Raptors, urmată de Boston Celtics şi Cleveland Cavaliers, în timp ce în Conferinţa Vest lider este Golden State Warriors, urmată de Houston Rockets şi San Antonio Spurs.