Goluri şi un solist pe Biletul Zilei Pariuri1x2. Profit net de 135%!

Astazi, profitul vine din campionatele nordice. Vezi aici cele 3 pronosticuri oferite de redactia www.pariuri1x2.ro pe biletul zilei!

RomaniaTV.net
22 mai 2017, 09:32
Goluri şi un solist pe Biletul Zilei Pariuri1x2. Profit net de 135%!

Biletul zilei

Mizam pe un succes repurtat de Hafnarfjordur in jocul de acasa cu Fjolir. Candidata la titlul, formatia gazda este doar pe locul 5, dar cu un succes astazi urca pe pozitia secunda. De remarcat un aspect: modesta Fjolir a pierdut ultimele 7 meciuri directe!

Goluri asteptam in doua confruntari din Suedia. Elfsborg si Jonkopings cauta sa depaseasca in jocul direct, statutul de trupe de mijlocul ierarhiei, tinta fiind revenirea in batalia pentru podium. Djungarden si AIK ne ofera derby-ul zilei in Allsvenskan. Gazdele au prima sansa la victorie, dar AIK este pe val: 10 puncte castigate in ultimele 4 partide!

Biletul zilei

20:00, Elfsborg – Jonkopings, peste 1.5 goluri în meci
20:00, Djurgarden – AIK Stockholm, peste 1.5 goluri în meci
22:15, Hafnarfjordur – Fjolnir, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeste si: Inscrierea la casele de pariuri recomandate de Pariuri1X2 garanteaza bonusuri consistente » Vezi cat poti castiga!