Google a recunoscut că a folosit în secret un microfon în unul dintre produsele sale

Publicat: Sâmbătă, 23 Martie 2019 17:05 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Martie 2019 17:05 // Sursa: romaniatv.net

Compania Google a recunoscut că a folosit în secret un microfon în unul dintre produsele sale. Este vorba despre alarma Nest Guard, care a ieșit pe piață în 2017 și despre care compania nu a menționat niciodată că ar avea incorporat un microfon. Cu toate acestea, Google a declarat că ultimul update al produsului va face posibil ca alarma să fie controlată prin voce, lucru care ar fi imposibil dacă device-ul nu ar avea deja un microfon incorporat.

Deținătorii produsului și-au exprimat îngrijorarea pe Twitter, declarând că microfonul nu a mai fost folosit până în momentul de față și nici măcar nu se știa despre existența lui. Anunțul făcut de Google coincide cu faptul că de acum alarma a devenit compatibilă cu Google Assistant.

Google și-a recunoscut greșeala precizând: „Microfonul nu era menit să fie un secret și ar fi trebuit să fie specificat încă de la început. A fost o greșeală din partea noastră. Microfonul nu a fost niciodată pornit și poate fi folosit doar atunci când este activat de utilizatori."

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
google google microfon
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 mar 02:43
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Ziua de Ieri 27 Martie 2019 , a fost o Zi Filozofica , incat nu am stiut de unde sa incep cu Gandirea , deoarece , au fost Multe Idei Filozofice , diferite , si odata cu trecerea Timpului de Ieri , mi-am dat seama ca totusi Filozofia ma depaseste cu alte Idei din Viitor , si Oricum as fi Gandit , mai mult , tot nu ar fi fost bine , decat sa ma limitez , la o Gandire Filozofica , mai simplista ! Asta este Arta , Filozofie Dificila , in Idei Simple !
26 mar 02:32
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Nu este nevoie de folosit nici un microfon , este indeajuns de a auzi glasurile unor oameni sau de a vedea fizionomiile unor oameni si te ingrozesti cat de degradant a putut sa fie timpul , ori dede jos , ori e cult ca-ti vine s-o i-ei la fuga de caractere dupa fizionomieca parca ar fi niste culti spioni ! Dar in nici un caz Oameni , intre Oameni de Omenie ! Invatamantul prea Mult , face din Oameni , niste Oameni , foarte Reci la Caracter , si deloc Neprietenosi ! Asta am ajuns in 2019 , s-au schimbat caracterele la Oameni foarte mult , incat daca vre-i sa fi prieten cu cineva , mai degraba vorbesti cu Peretii , ca Oamenii deloc nu sunt Prietenosi cu Oamenii , doar cu sistemele de comunicatie sociala ! Asta am ajuns ! Daca se doreste de a fi in contact de prietenie cu Oamenii doar prin relatiile de comunicatie electronica sociala Dar daca se doreste sa fie in relatie de Comunicare Tet a Tet este cam foarte Dificil , sau cam Imposibil ! In Bucuresti .
1
EUR
4.7769
RON
29 Jan
noapte 1 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H