Google Earth ne dezvăluie un chip uman impresionant, sculptat în Antarctica. Seamănă cu faimosul "chip uman" de pe planeta Marte FOTO

Publicat: Vineri, 30 August 2019 14:20 // Actualizat: Vineri, 30 August 2019 14:20 // Sursa: romaniatv.net

Un căutător de anomalii de pe Google Earth a devenit absolut siderat căutând pe harte Google din Antarctica, după ce a dat peste un chip uman gigantic pe acest continent gigantic, care se aseamănă mult cu legendarului „chip uman de pe Marte”. Descoperirea ciudată a fost postată pe 20 august 2019 pe contul de Instagram „ufo_scandinavia”.

Foto: almeea.ro

În timp ce privea imaginile Google Earth din Antarctica, cercetătorul a observat ceea ce pare a fi o față umană care iese în evidență pe terenul montan înghețat, scrie lovendal.ro. Chipul are ochi, un nas și o gură – ceea ce i-a făcut încă o dată pe conspiraţionişti să creadă şi mai mult că Antarctica este locul a tot felul de secrete ezoterice.

Citeşte şi Elon Musk îndeamnă la bombardarea nucleară a planetei Marte. Care este scopul atacului miliardarului

Numeroși observatori au observat rapid că potențialul chip uman are o asemănare neobișnuită cu faimosul „chip de pe Marte" aflat în regiunea Cydonia a "planetei roșii" și care a fost fotografiat pentru prima dată de nava spaţială NASA Viking 1 în 1976. Chipul uman de pe Marte pare impresionant – cu fruntea lată, boltită, asemănătoare unei figurine de porţelan reprezentându-l pe Buddha, cu ochii întunecaţi ce par să mediteze, cu nasul atât de pronunţat încât pot fi identificate şi nările, şi cu bărbia plăpândă.

Deşi unii ar putea crede că "chipul uman din Antarctica" ar putea fi un Photoshop, o verificare rapidă pe Google Earth indică faptul că, într-adevăr, acesta poate fi găsit la următoarele coordonate: 72°00'36″S, 168°34'53″E.

Deși anomalia este autentică, în sensul că a fost fotografiată şi postată de Google Earth, scepticii vor spune, fără îndoială, că fața este pur și simplu un caz de pareidolie și nu un misterios monument antic, pierdut demult timp sub gheţuri.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Antarctica chip Antarctica chip uman marte chip uman sculptat antarctica Marte
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre sarcina ei ❤️
Vestea cea mare în familia Măruță. Ce spune Andra despre...
1
EUR
4.8426
RON
29 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H