Google România lansează cursuri pentru tinerii pasionaţi de marketing online

Tinerii români pasionaţi de marketing şi publicitate online vor putea urma cursurile programului "Online Marketing Academy" lansat de Google România în colaborare cu universităţi româneşti de top din domeniul economic, tehnic şi de comunicare.

RomaniaTV.net
06 nov. 2012, 14:33
Google România lansează cursuri pentru tinerii pasionaţi de marketing online

Potrivit site-ului Universităţii din Bucureşti, prin acest program, Google vrea să răspundă interesului crescut al studenţilor români privind mediul online şi oportunităţile pe care acesta le oferă tinerilor antreprenori.

Programul-pilot al cărui prim curs are loc marţi constă în cinci cursuri a câte trei ore, care vor avea loc în perioada noiembrie – decembrie în universităţile selecţionate. Cursurile sunt ţinute de specialişti din mediul online, de la Google şi de la agenţii de top din România şi din alte ţări.

Accesul studenţilor la cursuri este gratuit (pe baza legitimaţiei de student şi a înscrierii pe site-ul programului) iar cei mai harnici 25 dintre aceştia (în funcţie de scorul la examen, prezenţa la cursuri şi punctajul pentru exerciţiul practic) vor fi premiaţi cu câte o tabletă cu sistem de operare Android.

După faza pilot, Google România vrea să implementeze acest program iar studenţii care au trecut examenul să aibă acces din ianuarie la cursurile avansate, în urma absolvirii cărora vor primi certificarea Google AdWords, cea mai cunoscută ‘emblemă’ din domeniul publicităţii online, pe care mai apoi o pot folosi fie pentru a fi angajaţi în agenţiile de advertising online de top din ţară sau străinătate, fie în deschiderea propriei agenţii, scrie Agerpres.