Gore de la Cluj amenință că face măcel pe stradă: „Va ploua cu morți!”. Interlopul abia a fost eliberat din penitenciar

Gore de la Cluj, pe numele său real Marius David, a lansat o serie de amenințări în mai multe filmuleţe postate pe internet. Eliberat din penitenciar, interlopul vorbește despre Iisus şi comdamnă vaccinarea!

01 nov. 2021, 10:19
Gore de la Cluj amenință că face măcel pe stradă: „Va ploua cu morți!”. Interlopul abia a fost eliberat din penitenciar

Gore de la Cluj amenință că face măcel pe stradă: „Va ploua cu morți!”. Gore de la Cluj, pe numele său real Marius David, a lansat o serie de amenințări în mai multe filmuleşe postate pe internet. Eliberat din penitenciar, interlopul vorbește despre Iisus şi comdamnă vaccinarea!

Gore de la Cluj amenință că face măcel pe stradă: „Va ploua cu morți!”

Marius David, cunoscut sub numele de Gore de la Cluj, a lansat o serie de amenințări în ultima postare. „Eu sunt Gore și am păstrat o zi în inima mea în care voi ieși la vânătoare. Nu uitați, sunt am fost și voi rămâne un romantic incurabil. Vânatul meu va fi foarte variat. De la cerbișori mici, de lapte, până la cerbi adulți, bătrâni, cu coarne mari, făloși. În ziua aia, va fi ca pleava înaintea mea acest vânat. Va ploua cu morți, va fi sânge până la zăbala calului. Va fi prăpăd. Moarte ușoară!”, a spus Gore de la Cluj.

Interlopul Gabi Bera, bătut de bodyguarzi în cârciuma fraţilor Castellano. Clanul Caran, chemat în ajutor!

Marius David a fost boxer profesionist şi a devenit faimos în mediile infracțioanle în anii ’90, după retragerea din sport. Este considerat un interlop deosebit de violent, bătăuș, violator , dar și cuțitar, după ce a înjunghiat un brancardier, pe care, spune el, l-a confundat cu un diavol!

Unul dintre cei mai de temuți lideri interlopi și „mâna dreaptă” a lui Fulgy, snopit în bătaie la o nuntă