Gorghiu, atac la ministrul Muncii pe tema alocaţiilor copiilor: Nu înţelege că familiile au nevoie de sprijin

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a transmis un mesaj, miercuri, pe Facebook după ce Camera Deputaților a decis la inițiativa liberalilor dublarea alocațiilor pentru copii. Liderul PNL îi îndeamnă pe deputați să dea o "șansă la un trai mai bun familiilor din România" votând proiectul PNL de majorare a alocațiilor.

RomaniaTV.net
20 mai 2015, 10:11
Gorghiu, atac la ministrul Muncii pe tema alocaţiilor copiilor: Nu înţelege că familiile au nevoie de sprijin

Alina Gorghiu face apel la social-democraţi de a vota legea majorării alocaţiilor pentru copii la 84 de lei pentru că „familiile au nevoie de sprijin”.

Citeşte şi: Veste bună. Deputaţii au votat un amendament prin care alocaţia copiilor creşte la 84 de lei

„Camera Deputaților poate da o șansă la un trai mai bun familiilor din România, dacă va adopta, la votul final, legea promovată de PNL, privind majorarea alocației de stat pentru copii.

Sărăcia, îmbătrânirea populației, rata mare a abandonului școlar sunt realități cu care ne confruntăm. Adevăratul pericol social este însă guvernul Ponta, pentru că în loc să producă și să aplice soluții, alege, de prea multă vreme, să ignore problemele.

E trist că avem o femeie la conducerea Ministerului Muncii care nu înțelege că familiile au nevoie de sprijin. Îi cer premierului Ponta să vină astăzi la vot și să-și îndemne colegii să voteze legea!

Sper că PSD va avea decența de a nu folosi un tertip mai vechi – întoarcerea proiectului la comisie – ca să scape de încurcătură. Dl Ponta găsește mereu explicații pentru nereușitele guvernării, dar indiferența față de copii nu are scuze! Sunt la mijloc 3,7 milioane de copii, ei nu trebuie sacrificați pentru orgolii politice„, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Victor Ponta şi Alina Gorghiu, ceartă pe alocaţiile pentru copii

Plenul Camerei Deputaților a votat miercuri un amendament, propus de PNL, prin care alocațiile de stat pentru copii se dublează. Proiectul de lege este la un pas de a fi adoptat, acesta urmând să primească votul final miercuri după-masa.