Grăbiți să ajungă la nuntă, nașii au plonjat cu mașina într-un râu. Accidentul a avut loc în localitatea Todireni

Un accident a avut loc în localitatea Todireni, duminică după-amiază. Victimele, în vârstă de 25 și 23 de ani, se grăbeau să ajungă la nunta unde erau nași.

13 sept. 2022, 19:30

Accident în localitatea Todireni

Doi tineri care se grăbeau la nunta unde erau nași au fost implicați într-un accident în localitatea Todireni. Șoferul a scăpat mașina de sub control după ce a intrat cu viteză prea mare într-o curbă la dreapta. Autoturismul a derapat înaintea podului din Todireni și a plonjat de pe mal în apa râului Sitna.

Citește și: Inconștiența unor polițiști face tot mai multe victime. O fetiță de 11 ani a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție din Vaslui: „Agentul era cu ochii în telefon”

Tinerii au ieșit din autoturismul scufundat mai bine de jumătate pe cont propriu. Aceștia au fost răniți și au fost transportați la spital. „Din fericire, ambele persoane sunt stabile și în afara oricărui pericol”, conform unui asistent din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Polițiștii ajunși la fața locului au demarat o anchetă.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat agentul principal Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Citește și: O tânără de 22 de ani a fost prinsă drogată la volan pe un drum din Cluj. Polițiștii i-au făcut dosar penal