Grad ridicat de risc la Dinamo – Steaua. Vezi măsurile de securitate

Derby-ul Dinamo - Steaua se apropie cu paşi repezi. Nu numai şefii, jucătorii, antrenorii şi suporterii celor două cluburi au fost cuprinşi în "febra" meciului, ci şi forţele de ordine.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 20:50
Grad ridicat de risc la Dinamo – Steaua. Vezi măsurile de securitate

/ul Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică la derby-ul Dinamo – Steaua, programat luni, în etapa a 16-a a Ligii I. Dată fiind marea rivalitate dintre cele două grupări, meciul este considerat a fi unul cu grad ridicat de risc, iar Jandarmeria Capitalei va lua măsuri pentru a preveni eventuale incidente între suporteri în preajma stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Steaua va avea aproape 700 de suporteri la derby-ul cu Dinamo, programat luni, la ora 20.30.

Accesul spectatorilor pe stadion va fi permis începând cu ora 18.30.

Bannere, doar cu aprobare la derby

Pentru a evita momente neplăcute, conducerea FC Dinamo a decis să nu permită accesul în stadion cu bannere, cu excepţia celor acceptate într-un concurs organizat la iniţiativa omului de afaceri Ionuţ Negoiţă. Acesta, sponsor al clubului „alb-roşu”, a anunţat că va acorda trei premii de câte 500 de euro suporterilor pentru „cele mai frumoase mesaje” pregătite pentru derby-ul cu Steaua. Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi în pauză, iar grupurile participante vor fi singurele care vor avea voie să introducă bannere pe stadion.