Grădinescu, pe contraatac: Mă gândesc că se uită copii şi când Dana Budeanu le întreabă pe vegane: „Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?”

Dana Budeanu a fost deranjată de expresiile auzite de la comentatorii OrangeSport, pe parcursul meciului Real Madrid - Manchester City din Liga Campionilor.

12 mai 2023, 10:46
Grădinescu, pe contraatac: Mă gândesc că se uită copii şi când Dana Budeanu le întreabă pe vegane: „Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?”

Renumitul comentator sportiv Emil Gradinescu i-a oferit un răspuns acid creatoarei de modă Dana Budeanu, cea care a criticat remarcile acestuia din timpul unui meci de fotbal pe care l-a transmis.

Budeanu a ținut să-i taxeze public pe Grădinescu și Bogdan Cosmescu, cei care, pe durata celor 90 de minute, au insistat să facă diverse referiri la disputa de natură mondenă dintre Thibaut Courtois și Kevin De Bruyne, adversari direcți marți seara și colegi în naționala Belgiei.

”La meciuri se uită și copii minori. Așadar nu ne interesează cum a povestit nevasta nu știu cărui fotbalist, cum a satisfăcut-o pe ea alt fotbalist cât fostu în trei ani”, a precizat Dana Budeanu într-un mesaj mai lung pe Instagram.

Dana Budeanu i-a pus la punct pe comentatorii Emil Grădinescu şi Bogdan Cosmescu. „Opriți microfoanele când vorbiți despre așa ceva!”

„Jurnalistic vorbind, mi s-a părut necesar, chiar obligatoriu de amintit. Nimeni nu a tras mai multe șuturi pe poarta lui Courtois decât de Bruyne. Mi s-a părut potrivită, am zis-o la modul general.

N-am zis că a fost nevasta satisfăcută de nu știu câte ori, cum a povestit doamna Budeanu. Am făcut-o la modul civilizat. Dumneaei, lovită în plin de un acces de pudibonderie, zice că se uită copiii mici la fotbal. Mă gândesc că se uită și când Dana Budeanu le întreabă pe vegane: ”Voi în gură nu băgați orice, nu luați în gură carne?”.

Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz: „Ce-aveţi, mă, pe dedesubt? Tanga? Daţi, mă, noroc bărbăteşte, faceţi exerciţii acasă”

Mă gândesc că și asta e un motiv la care părinții să pună mâinile la urechile copiilor”, a spus Emil Grădinescu la OrangeSport.

În urmă cu mai bine de 10 ani, Caroline Lijnen, iubita de la acea vreme a lui Kevin De Bruyne, a avut o aventură cu Thibaut Courtois. Cei doi comentatori au relatat dezvăluirile lui Caroline. Mai precis, au redat pe post una dintre declarațiile celebre ale Carolinei Lijnen, care afirmase că „Thibaut mi-a oferit într-o noapte ceea ce nu primisem în trei ani de relație cu Kevin”.

Starul lui Manchester City și Caroline s-au despărțit ulterior. Inevitabil, triunghiul amoros de acum un deceniu are reminiscențe până în prezent: deși sunt colegi în naționala Belgiei, cei doi nu au cea mai călduroasă relație, chiar dacă la finalul meciului Real – City au fost surprinși îmbrățișându-se.

Real Madrid şi Manchester City au terminat la egalitate, 1-1, iar Kevin De Bruyne a marcat golul englezilor chiar în poarta apărată de Thibaut Courtois.