„Grătar la Dragnea”. Peste 10.000 de persoane şi-au anunţat prezenţa în curtea PSD. Reacţia lui Liviu Dragnea

Peste 10.000 de persoane şi-au anunţat participarea sau s-au arătat interesate să vină la evenimentul creat pe Facebook ”Grătar la Dragnea”, după ce Liviu Dragnea, publicând un selfie cu el la volanul unui autoturism BMW, a câştigat un pariu şi a anunţat că el aduce micii.

06 mai 2018, 15:43
„Grătar la Dragnea”. Peste 10.000 de persoane şi-au anunţat prezenţa în curtea PSD. Reacţia lui Liviu Dragnea

”Acel domn care a pus pariu pe o navetă cu bere că eu nu sunt la volan – căruia i-am livrat selfie – l-am întrebat ce facem cu naveta cu bere, omul a spus că îşi ţine promisiunea eu am spus că, fiind o gazdă bună, aduc micii şi vă spun că aduc mici din Teleorman. Vă aştept să veniţi acolo şi sper să mâncaţi cu mine măcar un mic sau două persoane la un mic dacă nu aveţi curaj unul întreg şi să bem o bere. Şi cu alcool, şi fără alcool”, a spus joi seara Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, invitaţie la PSD, după pariul de pe autostradă: Sper să mâncaţi cu mine măcar un mic şi să bem o bere. Cine e pe listă

El a fost întrebat dacă vor fi invitate la ”grătar” şi persoanele care şi-au anunţat intenţia de a participa pe evenimentul deschis pe Facebook ”Grătar la Dragnea”.

”Nu, pentru că nu cu ei am discutat. Eu n-am făcut rămăşag cu ei. Mai era o doamnă care ar fi vrut să vină şi a zis că bea doar limonadă. Aşa, de unde să am eu atâţia mici, domnişoară, să vin la toţi oamenii cu care mi-ar fi drag”, a afirmat Liviu Dragnea.

Pe Facebook a fost creat un eveniment, ”Grătar la Dragnea”, la care şi-au anunţat participarea peste 2.600 de persoane, în timp ce aproape 7.000 s-au arătat interesate de eveniment.

”Dragnea dă micii. A zis să ne ţinem de cuvânt şi să mergem. Locaţia: Sediul PSD de pe Kiseleff, ora: 17:00, luni 7 Mai. Firea se ocupă de salată şi transport după pentru cine bea. Dăncilă o să ne cânte!”, scrie în descrierea evenimentului.