Grațiela Corduneanu, sfâșiată de durere în ziua în care soțul ei ar fi împlinit 55 de ani. ”Lipsa omului pe care îl iubești”

Astăzi, 23 aprilie, Costel Corduneanu ar fi împlinit vârsta de 55 de ani. Destinul nu a fost de partea cunoscutului interlop, astfel că, a încetat din viață prea devreme și a lăsat în urmă o familie îndurerată. Grațiela, soția interlopului, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

23 apr. 2024, 19:26
Grațiela Corduneanu, sfâșiată de durere în ziua în care soțul ei ar fi împlinit 55 de ani. ”Lipsa omului pe care îl iubești”

Astăzi, 23 aprilie, Costel Corduneanu ar fi împlinit vârsta de 55 de ani. Din păcate, destinul nu a fost de partea cunoscutului interlop, astfel că, a încetat din viață prea devreme și a lăsat în urmă o familie îndurerată.

Citește și Cine este Grațiela, femeia care a rămas singură cu trei copii în urma decesului soțului său, Costel Corduneanu. A avut și ea probleme cu legea

Astăzi, Costel Corduneanu ar fi împlinit vârsta de 55 de ani, însă din păcate nu s-a mai putut bucura de această zi importantă pentru el.

Familia nu îl poate uita și s-au vărsat lacrimi grele.

Soția interlopului, Grațiela, a postat un mesaj foarte emoționant în mediul online.

Grațiela, sfâșiată de durere

A trecut mai bine de o săptămână de când Costel Corduneanu s-a stins din viață pe patul de spital, iar zilele trecut a fost condus pe ultimul drum.

Familia sa a fost extrem de afectată de tot ce s-a întâmplat.

Astăzi, 23 aprilie, interlopul ar fi împlinit 55 de ani. Ieri, soția sa, Grațiela, a fost la mormântul soțului ei, alături de fiica lor și cu greu și-au putut stăpâni lacrimile.

În urmă cu puțin timp, bruneta a postat și un mesaj extrem de emoționant pe contul ei de Instagram, în memoria celui care i-a fost soț.

„Nimic nu se compară cu lipsa omului pe care îl iubești”, este postarea distribuită de Grațiela, pe Instagram.

”Te iubesc, te iubim cu toții”

Și pentru Adrian Corduneanu, cunoscut sub numele de „Beleaua” a fost o zi dureroasă. Fratele lui Costel Corduneanu a transmis pe TikTok un mesaj la fel de emoționant ca cel al Grațielei.

Întreaga familie Corduneanu este devastată de durere și nu își poată reveni din șoc.

Te-ar putea interesa și Andrei Duban, anunț despre căsnicia cu Grațiela, la 13 ani după ce și-au jurat iubire veșnică: „Eu știu cum ai trăit toată viața și tot ce ai făcut, n-o să mă aștept ca de mâine să te schimbi”

„Cu regret și cu durere în suflet, azi era și ziua de naștere a fratelui meu, Costel. Uitați, din păcate, necazul. Îl pup, l-am iubit, îl iubesc și îl voi iubi toată viața. (…) Frate, în loc să îți zic „La mulți ani!”, zic ”Dumnezeu să te ierte, frate”. Te iubesc maxim posibil și te iubim cu toții, inima noastră”, a spus Adrian Corduneanu, conform Cancan.