Grav accident auto în Alba. O persoană a decedat după ce un microbuz s-a răsturnat pe A1 VIDEO

O persoană a decedat şi o alta a fost rănită după ce un microbuz s-a răsturnat duminică pe A1, în zona Pianu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

RomaniaTV.net
22 nov. 2020, 13:50

Grav accident de circulaţie în judeţul Alba. Potrivit reprezentanţilor ISU Alba, Garda de Intervenţie Sebeş, în cooperare cu Detaşamentul de Pompieri Orăştie, a intervenit pentru descarcerare şi acordare prim-ajutor la un accident rutier produs pe A1, eveniment în care a fost implicat un microbuz cu 7 pasageri.

Grav accident pe A1. O pesoană a decedat

În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată, iar o alta a fost asistată medical de echipajul SMURD.

„Din nefericire, victima încarcerată a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarată decedată”, au transmis cei de la ISU.

Ceilalţi pasageri nu au avut nevoie de ajutor medical.

Accident şi maşină incendiată în Tulcea

Un alt accident deosebit de grav a avut loc joi pe DN 22-E87, în județul Tulcea, în apropierea localităţii Cataloi.  O femeie de 39 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, a pierdut controlul maşinii şi s-a ciocnit de un copac de pe marginea drumului.

Ea a scăpat ca prin minune pentru că a fost scoasă de un alt şofer, înainte ca autoturismul să fie cuprins de flăcări.

La sosirea pompierilor militari, maşina ardea generalizat. Salvatorii au transportat-o pe şoferiţă, care era inconştientă, la UPU Tulcea.

„Din primele verificări a rezultat faptul ca o femeie de 39 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN22-E87( intersecția Cataloi- Mihail Kogălniceanu) a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma impactului autoturismul a luat foc.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea, conform Tulceanoastra.ro.

Citeşte şi: Un incendiu a izbucnit la spitalul CFR din Cluj, de la un scurtcircuit. 3 persoane au fost evacuate