Grav accident auto la Cluj. Şoferul care a murit circula cu 200 de km/h VIDEO

Un conducător auto din municipiul Cluj-Napoca a murit într-un accident auto, iar poliţiştii îl suspectează că va avea 200 de km la oră în momentul impactului, informează Ştiri de Cluj.

RomaniaTV.net
21 apr. 2012, 15:10
Grav accident auto la Cluj. Şoferul care a murit circula cu 200 de km/h VIDEO

Şoferul a fost practic strivit în urma impacturilor. „Şoferul a intrat în curbă şi a pierdut controlul asupra volanului, lovind un Logan, când s-au declanşat şi airbag -urile. Al doilea impact a fost cu partea din spate. Subaru a lovit un Sandero şi aici s-a produs dezastrul. Bara din colţul stanga spate a ajuns sub scaunul şoferului. Practic a fost strivit”, a explicat un politist care a făcut cercetarea la faţa locului.

Cei din trafic au fost chestionaţi şi au spus că Subarul albastru a trecut ca „vântul” pe lângă ei. „Este vorba despre un autoturism Subaru 4×4. S-a crezut la raliu si a rulat cu viteză excesivă, a rupt aderenţa şi a pierdut controlul asupa maşinii. Un şofer ne-a spus că urca pe deal cu 90 de km/h, iar soferul din Subaru a trecut pe lângă el în viteză. A zis ca i s-a scuturat maşina, deci viteza se apropia de 200 de km/h”, a mai spus sursa citata.