Grav accident de circulaţie în Bacău. Şase persoane rănite după ce două vehicule s-au ciocnit VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc, în cursul zilei de joi, pe o şosea din Bacău după ce două autovehicule s-au ciocnit. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi maşini de pompieri. Din cele şase victime implicate, trei sunt rănite grav. 

RomaniaTV.net
20 aug. 2015, 11:52
Grav accident de circulaţie în Bacău. Şase persoane rănite după ce două vehicule s-au ciocnit VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc în judeţul Bacău, acolo unde două maşini s-au ciocnit violent. În fiecare autoturism se aflau câte trei persoane, patru adulţi şi doi copii, potrivit România TV.

Citeşte şi ACCIDENT BRĂILA. Scene de GROAZĂ la locul CARNAGIULUI. Cei doi copii MORŢI erau FRAŢI

 

Într-unul dintre vehicule se afla o fetiţă de şapte ani, în timp ce în celălalt era un bebeluş. Conform reprezentanţilor ISU Bacău fetiţa are traumatism grav la cap, fiind luată de un echipaj medical. De asemenea, mama ei se află în stop cardio-respirator şi medicii fac tot posibilul să o salveze, în timp ce tatăl este în continuare încarcerat. Membrii celeilalte familii nu au suferit răni grave.

Citeşte şi Ciocnire VIOLENTĂ între o ambulanţă şi un taxi în Mehedinţi VIDEO

La faţa locului au ajuns mai multe maşini de pompieri, poliţie şi ambulanţe, autorităţile încercând în prezent să determine modul în care a avut loc accidentul.