Grav accident în Ialomiţa: Doi oameni au murit, un copil este în stare gravă VIDEO

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite grav într-un accident produs pe DN 2 Bucureşti - Urziceni, în localitatea ialomiţeană Coşereni, după ce două maşini s-au ciocnit, informează România TV. Printre răniţi se numără şi un copil. 

RomaniaTV.net
09 sept. 2012, 14:40
Grav accident în Ialomiţa: Doi oameni au murit, un copil este în stare gravă VIDEO

Conform informaţiilor preliminare ale anchetatorilor, una dintre maşinile implicate în accident a ajuns pe contrasens şi a izbit frontal un alt autoturism.

Echipajele SMURD au transportat copilul la spital, iar un elicopter al Ministerul de Interne a sosit la faţa locului pentru a transporta un bărbat grav rănit, care a primit îngrijirile necesare stabilizării sale.

„Într-o maşină erau şoferul şi trei persoane, un bărbat şi o femeie au decedat, iar un copil rănit a fost preluat de ambulanţă. În cealaltă maşină sunt doi răniţi, unul va fi preluat cu elicopterul SMURD şi transportat la un spital din Bucureşti, iar celălalt va fi transportat la spital cu salvarea. Nu se cunoaşte dinamica acidentului, cert este că o maşină a intrat pe contrasens în cealaltă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, Andreea Loghin, citată de Mediafax.

Traficul în zona accidentului a fost blocat.