Accident în Pasajul Unirii din București. Şoferii implicaţi vor fi acuzaţi de distrugere

Val de accidente în Capitală. O masina a intrat într-un stâlp dupa ce a fost urmărită de politie, iar alte două maşini s-au ciocnit în Pasajul Unirii.

07 dec. 2022, 09:06
Accident în Pasajul Unirii din București. Şoferii implicaţi vor fi acuzaţi de distrugere

Accident după urmărirea cu poliția în Sectorul 4. Mai multi suspecți au fost surprinsi in flagrant in timp ce furau catalizatoare de la masini. Infractorii au fugit de politie si in timpul urmării periculoase au intrat intr-un stalp in zona bulevardului Alexandru Obgregia.

Citeşte şi: Şofer de 40 de ani mort după ce a lovit cu maşina un cap de pod şi s-a răsturnat pe şosea

Doi dintre suspecți au avut nevoie de ingriji medicale la fata locului, apoi au fost dusi la sectie pentru audieri.

Impact violent in Pasajul Unirii. Doua masini s-au ciocnit si au ricosat intr-o a treia si apoi s-au oprit intr-un perete din pasaj. Politistii n-au gasit la fața locului niciunul dintre soferii implicati. Aceștia s-au prezentat însă la scurt timp la Brigada Rutiera unde au fost audiati. Primarul sectorului 4 a anuntat ca soferii implicati vor raspunde in fata legii sub acuzatia de distrugere.

Citeşte şi: Ea este Mihaela, tânăra de 29 de ani care s-a stins din viață într-un cumplit accident chiar în ziua în care fiul ei îl aștepta pe Moș Nicolae

Accident pe trecerea de pietoni unde acum un an o fetiță, Raisa, a fost omortâtă de un polițist. Doua masini s-au ciocnit pe bulevardul Laminorului din cauza neacodarii de prioritate. La fata locului au intervenit mai multi politisti si un echipaj de prim ajutor, dar nimeni nu a fost rănit.