GRECIA – ROMANIA: Dan Petrescu a identificat arma secretă a naţionalei: „El ne va califica”

Dan Petrescu a profitat de vacanța dată de barajul pentru Cupa Mondială și s-a întors în țară pentru a fi alături de familie.

RomaniaTV.net
10 nov. 2013, 11:43
GRECIA – ROMANIA: Dan Petrescu a identificat arma secretă a naţionalei: „El ne va califica”

GRECIA – ROMANIA: Tehnicianul lui Dinamo Moscova a vorbit cu această ocazie și de meciurile pe care naționala noastră le va juca împotriva Greciei.

„N-am mai fost demult atât de aproape. Nu cred că se mai poate întâmpla și a doua oară să pierdem calificarea acasă. Indiferent de scorul de la Atena, calificarea se va juca la București. Dacă dăm gol și nu pierdem în deplasare, e foarte bine. Oricum, cel mai ușor adversar care putea să pice era Grecia. Va fi un meci dur, pe viață și pe moarte.

Am încredere în Gigel Bucur, aș juca cu el fără probleme. Pariul meu este Gigel Bucur, el va califica echipa dacă va juca. Îl cunosc foarte bine, e într-o formă extraordinară.

Pițurcă și-a făcut treaba foarte bine, dacă ne califică e extraordinar. Sper să aibă și el un Mondial la activ, merită.

Chiricheș? De când a debutat în Anglia, a jucat fără greșeală. Nu văd de ce nu ar face o carieră lungă în Anglia, dacă e serios poate să joace și 10 ani acolo. E deja liderul naționalei, dar e încă foarte tânăr”, a spus Dan Petrescu.