GRECIA – ROMÂNIA LIVE: Mesajul lui Gigi Becali pentru tricolori

GRECIA - ROMÂNIA: Primul meci al barajului Grecia - România este programat vineri, de la ora 21.45, şi va fi transmis în direct de România TV. Returul se va juca pe 19 noiembrie, la Bucureşti.

RomaniaTV.net
13 nov. 2013, 09:16
GRECIA – ROMÂNIA LIVE: Mesajul lui Gigi Becali pentru tricolori

GRECIA – ROMÂNIA: „Poate o sa va ganditi si la mine in timpul meciului! Sper sa jucati cu mandrie nationala, sa aratati ca aveti valoare si ca sunteti niste fotbalisti foarte buni! Desi imi doresc un rezultat mai mare, cred ca va fi 2-1 pentru Romania”, a spus Becali, conform Romania TV. 

Citeşte şi:

SONDAJ ROMANIA – GRECIA. Credeţi că se vor califica tricolorii la CM 2014?

Becali va urmari meciul alaturi de ceilalti detinuti de la penitenciarul Poarta Alba. „Are televizor, poate sa vada ce program isi doreste, nu va rata meciurile”, a explicat avocatul Paula Iacob, unul dintre aparatorii lui Becali in instanta.

Citeşte şi GRECIA -ROMANIA. Veste groaznică, Tătăruşanu s-a accidentat. Vezi cine a fost chemat în locul său

Războiul psihologic a început deja de mai mult timp, iar FRF s-a adresat chiar FIFA, cerând schimbarea brigăzii de arbitri de la meciul Grecia – România, pe motiv că aceasta este din ţara de origine a antrenorului elenilor. Pe de altă parte, grecii au refuzat să-i permită lui Dorin Goian, de la Asteras Tripolis, să vină în România, deşi acesta era suspendat pentru jocul din ultima etapă, cedând sub presiunea ameninţării cu FIFA.

Citeşte şi GRECIA-ROMANIA: Iată cine va comenta meciul naţionalei transmis de România TV

GRECIA -ROMANIA. Accidentările se ţin lanţ în lotul tricolorilor şi după problemele cu Chiricheş, care va rata partida de la Atena, Ciprian Tătăruşanu este pe cale să rateze importanta partidă contând pentru barajul de calificare la CM 2014.

Portarul Stelei s-a accidentat l-a antrenamentul de luni, iar Victor Piţurcă i-a şi trimis fax de convocare lui Costel Pantilimon, de la Manchester City.

Într-un comunicat postat pe site-ul FRF, se arată următoarele: „Din cauza unor probleme la coloana lombară, pe care le are Ciprian Tătărușanu, selecționerul echipei noastre naționale, Victor Pițurcă, a decis în cursul după-amiezii zilei de azi, 11 noiembrie, să-l convoace în regim de urgență pe goalkeeper-ul lui Manchester City FC, Costel Fane Pantilimon, pentru dubla Grecia-România (15 și, respectiv, 19 noiembrie a.c.). FRF a obținut acceptul clubului englez, mulțumind acestuia pentru înțelegere și colaborare.

Astfel, după ce Pantilimon se va alătura lotului, în cantonamentul de la Mogoșoaia se vor afla, începând de mâine dimineață, 25 de jucători, patru dintre ei fiind portari„.

Helmuth Duckadam a declarat la Dolce Sport că această accidentare este mai veche, iar Tătăruşanu putea să rateze ambele partide cu Grecia. „Sper să nu fie grav, poate va lua o pauză de o săptămână sau două. Slăbim faţă de Grecia cu această pierdere„, a spus Duckadam.

Citeşte şi GRECIA – ROMÂNIA. Keşeru: Aş merge pe jos în Brazilia, numai să fim acolo