Grenade, descoperite în Capitală, în zona Podului Colentina

Două grenade de la revoluţie au fost descoperite în Capitală într-o zonă intens circulată. Grenadele au fost găsite în cartierul Colentina. Ambele sunt active şi ar fi putut exploda în orice moment. Poliţiştii au izolat zona şi au îndepărtat oamenii de lângă podul Colentina sub care au fost descoperite grenadele.

RomaniaTV.net
21 apr. 2012, 10:01
Grenade, descoperite în Capitală, în zona Podului Colentina

Proiectilele au fost descoperite de un tânăr care căuta fier vechi în acea zonă. Acesta a observat grenadele în apă şi a alertat autorităţile.

Grenadele se aflau în apă la piciorul podului Colentina. Autorităţile au luat măsuri şi întreaga zonă a fost încercuită. De asemenea, circulaţia a fost blocată pe aleea care trece pe sub podul Colentina.

În cele din urmă, specialiştii de la poliţie şi pompieri au reuşit să transporte grenadele în siguranţă în poligonul de la Ciolpani, unde vor fi distruse.

Grenadele sunt din timpul revoluţiei din 1989 şi erau puternic deteriorate. una dintre ele avea focosul rupt. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum au ajuns cele două grenade sub podul din Colentina.