Greşeala banală care l-a ruinat pe Irinel Columbeanu. A recunoscut abia acum: „Chiar regret lucrul acesta!”

Irinel Columbeanu se lăuda cu o avere impresionantă și ducea o viață plină de lux și opulență, dar a fost nevoie de doar un pas greșit pentru a pierde tot. Abia acum, fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit care a fost greșeala care l-a ruinat.

05 iun. 2023, 17:02
Greşeala banală care l-a ruinat pe Irinel Columbeanu. A recunoscut abia acum: „Chiar regret lucrul acesta!”
Greşeala banală care l-a ruinat pe Irinel Columbeanu. A recunoscut abia acum: "Chiar regret lucrul acesta!"

Greşeala banală care l-a ruinat pe Irinel Columbeanu. Acesta și-a pierdut averea, iar în prezent duce o viață modestă. Abia acum, Irinel Columbeanu a mărturisit care a fost greșeala care l-a ruinat, şi anume investiția nesăbuită pe care a făcut-o în fabrica de la Târgu Cărbunești.

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală. A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns”, a spus Irinel Columbeanu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, dezvăluire șocantă despre un episod extrem de dur din copilăria sa: „Am luat-o pe brațe și am ținut-o suspendată afară, pe pervaz”

Irinel Columbeanu a mărturisit că și candidatura la Primăria Capitalei a fost una dintre greșelile lui: „Mesajul cărților mele și al meu personal este că Dumnezeu știe cum să te călăuzească în viață. Astfel încât să ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte ca aceste lucruri să se petreacă. Cum face, e puterea Celui de Sus! Nu aș mai întreprinde acea idee total aiurea pe care am avut-o și pot să spun nebunească, de a candida la Primăria Capitalei. Nu cred că a fost o idee tocmai bună, dimpotrivă. Am avut foarte mult de suferit din cauza aceasta. Inclusiv pe planul afacerilor. Nu mi-a adus beneficii sub nicio formă. Cu siguranță este ceva care nu aș mai face și chiar regret lucrul acesta”.

Citeşte şi: Momente dramatice pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar este devastat: „Nu este foarte plăcut”

Irinel Columbeanu a mai dezvăluit că visul său cel mare a fost acela de a deveni actor. „Mi-ar fi plăcut mult, dar părinții nu m-au susținut și nu m-au lăsat. Mi-au spus că e ceva neserios și m-au descurajat din acest punct de vedere. Așa că atunci când am dat la facultate, i-am ascultat. Am dat la ceva care părea că ar fi mai acceptabil de către societatea acelor vremuri. Aici este vorba despre Institutul Politehnic București. Ulterior, când am ajuns să lucrez unde am lucrat eu, respectiv la Camera de Comerț și Industrie a României, am regretat. La un moment dat am fost tentat să urmez ASE-ul, care m-ar fi condus poate spre alte căi”, a mai spus Irinel Columbeanu.