Momente dramatice pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar este devastat: „Nu este foarte plăcut”

Irinel Columbeanu a dezvăluit că trece prin clipe grele deoarece nu şi-a mai văzut fiica de peste patru ani. Irina trăieşte în SUA, alături de mama ei, Monica Gabor, şi de partenerul acesteia, celebrul afacerist chinez cunoscut drept Mr. Pink, pe numele său real Poe Qui Ying Wangsuo.

08 mai 2023, 16:25
Momente dramatice pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar este devastat: „Nu este foarte plăcut”
Momente dramatice pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar este devastat: "Nu este foarte plăcut"

Momente dramatice pentru Irinel Columbeanu. Acesta nu a mai văzut-o pe Irina de mai bine de patru ani și a declarat că s-ar bucura dacă fosta sa soţie și fiica lor i-ar face o surpriză și ar veni să îl viziteze chiar de ziua lui de naștere.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, căutat de recuperatori. Fostul „milionar de la Izvorani” a pierdut tot şi a ajuns la sapă de lemn!

„Trăiesc destul de… nu este foarte plăcut ce simt… mă mai ostoiesc cu poze mai vechi, şi când o văd… asta şi făceam acum. Exact asta şi făceam, mă uitam în telefon, noroc că am multe poze acolo şi o mai pot vedea în felul acesta, dar vorbim destul de des, i-am trimis si ei ceea ce am mai găsit în telefon. I-am cerut şi ei o poză, să mi-o trimită înapoi, poate că o are. Am o viaţă foarte agitată în acest moment”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Clipe de coșmar pentru Irinel Columbeanu! Problemele se țin lanț pentru fostul milionar care a ajuns la capătul puterilor

Acesta a explicat şi de ce n-a mai reuşit să plece în America, să-şi vadă fiica: „Când va fi să fie, se va concretiza, nu ştiu să vă spun. Ceea ce s-a întâmplat am spus la vremea respectivă, au fost blocate aeroporturile, a fost o chestie, trebuia să mă duc ultima dată, în decembrie, dacă nu mă înşel. Da, trebuia să mă duc acolo de Crăciun si Revelion şi s-au blocat… au fost greve pe aeroporturi”.

Irinel Columbeanu va împlini vârsta de 66 de ani pe 27 mai 2023.