Irinel Columbeanu, dezvăluire șocantă despre un episod extrem de dur din copilăria sa: „Am luat-o pe brațe și am ținut-o suspendată afară, pe pervaz”

Irinel Columbeanu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de la noi din țară. Totuși, acesta a avut parte și de câteva momente atipice în viața sa, despre care foarte puțină lume știe. Iată despre ce este vorba.

05 iun. 2023, 09:35
Irinel Columbeanu, dezvăluire șocantă despre un episod extrem de dur din copilăria sa: „Am luat-o pe brațe și am ținut-o suspendată afară, pe pervaz”
Irinel Columbeanu, dezvăluire șocantă despre un episod extrem de dur din copilăria sa: „Am luat-o pe brațe și am ținut-o suspendată afară, pe pervaz”

Toată lumea îl știe pe Irinel Columbeanu, însă puțină lume știe detalii despre viața și, mai ales, copilăria lui. Se pare că acesta a fost un adolescent cât se poate de rebel. Într-un interviu acordat pentru Fanatik acesta a dezvăluit care au fost cele mai mari năzbătii pe care le-a făcut în copilărie, povestind că de unele lucruri nu a fost deloc mândru. Totuși, acesta își amintește cu drag de acele momente.

Citește și: Momente dramatice pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar este devastat: „Nu este foarte plăcut”

Este important de menționat că Irinel Columbeanu a avut o copilărie destul de diferită de cea pe care o trăia un copil român obișnuit. La momentul respectiv, România se afla sub regimul comunist, iar viața era destul de grea. Pentru Irinel lucrurile era totoși mai simple, acesta fiind fiul unui om care a ocupat mai multe funcții în stat. Statul pe care tatăl său îl avea i-a ajutat de multe ori să obțină diverse beneficii și avantaje, însă aceast lucru pentru tânărul Irinel a adus de multe ori și frustrări.

„Eu zic că a fost o mixtură reușită între a fi și fără prea multe griji, dar și cu câteva frustrări. Eu zic că lucrul acesta mi-a dezvoltat tendința de a găsi soluții la probleme. Iar acest lucru l-am făcut singur, fără să mă ajute cineva. Lucru pe care încerc să îl folosesc din plin în viața de zi cu zi, această aplecare a mea spre pragmatism. Adolescența a fost la fel. Da, am fost un tânăr rebel și din cauza asta am avut multe de pierdut și suferit, ca să spun așa. Aveam și notele scăzute la purtare. Asta din cauza faptului că îmi tot rupeam gulerul de la uniformă. Pe vremea mea se purta uniformă la școală. Astăzi cred că s-a renunțat la acest obicei. Bine, atunci nu era un obicei, era obligatoriu, pe vremea mea.”, a mărturist Irinel Columbeanu.

Când vine vorba de năzbătii, acesta a admis că nici aestea nu lipsesc din „CV-ul” său. Totuși, el a mărturisit că nu este măndru de animite episoade. Acesta a și dezvăluit o astfel de năzbâtie care l-a băgat în probleme mari.

„Da! Cea mai oribilă năzbâtie pe care am făcut-o a fost la adresa unei colege. Colega mea se numea Diana, am luat-o pe brațe și am ținut-o suspendată afară, pe pervaz. Ceva oribil. Nu sfătuiesc pe nimeni să încerce acest lucru. Și eu atunci am fost destul de speriat așa de ceea ce se putea întâmpla. Bineînțeles, am fost chemat de doamna directoare. Chiar și tatăl meu a fost convocat la cancelarie din pricina acelui lucru pe care l-am făcut. Pe vreme aceea, nu prea erau chemați așa părinții la școală, cu una, cu două. Da, de fapt m-a mustrat și mi-a împărtășit și un lucru pe care i l-a cerut doamna directoare a liceului Ion Luca Caragiale. Și acum trec tot timpul pe acolo, prin fața liceului. Și când văd o aripă nou construită, care este aripa ce dă spre Piața Dorobanți, îmi aduc aminte de ce mi-a spus tatăl meu. Tata a fost rugat de doamna directoare să ajute liceul cu construcția acestei noi aripi a liceului. Ulterior construirii ei avea să se numească Școala nr. 35. Era o școală de sportivi.”, a povestit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu visa să fie actor

Omul de afaceri a mai făcut ă mărturisire care a șocat pe toată lumea. Acesta a declarat că visul lui ar fi fost să devină actor, însă a fost descurajatsă urmeze această carieră. Mai mult de atât, acesta admite că atunci cânf a ajuns să lucreze la Camera de Comerț a regretat și mai tare faptul că nu și-a urmat visul.

„Mi-ar fi plăcut mult să fiu actor, dar părinții nu m-au susținut și nu m-au lăsat. Mi-au spus că e ceva neserios și m-au descurajat din acest punct de vedere. Așa că atunci când am dat la facultate, i-am ascultat. Am dat la ceva care părea că ar fi mai acceptabil de către societatea acelor vremuri. Aici este vorba despre Institutul Politehnic București.  Ulterior, când am ajuns să lucrez unde am lucrat eu, respectiv la Camera de Comerț și Industrie a României, am regretat. La un moment dat am fost tentat să urmez ASE-ul, care m-ar fi condus poate spre alte căi, dar la aceeași meserie pe care am practicat-o mult mai abitir decât ingineria. Respectiv lucratul cu firme internaționale și multinaționale și lucru care a avut consecințe destul de bănoase, ca să spun așa. Am avut o situație materială foarte bună. Cu siguranță Politehnica nu m-ar fi adus aici, și probabil că nici Teatrul. Nu am încercat. Am practicat ingineria, dar actoria nu.”, a mai adăugat Irinel Columbeanu.

Celebrul om de afaceri a avut o viață cât se poate de intensă. Acesta a avut o avere uriașă, pe care a reușit să o piardă în totalitate. Acesta dă vina pe investițiile neinspirate pe care le-a făcut. Acesta a mărturisit că regretă foarte tare aceste decizii,

“Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală.A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns. Mesajul cărților mele și al meu personal este că Dumnezeu știe cum să te călăuzească în viață. Astfel încât să ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte ca aceste lucruri să se petreacă. Cum face, e puterea Celui de sus! Nu aș mai intreprinde acea idee total aiurea pe care am avut-o și pot să spun nebunească, de a candida la Primăria Capitalei. Nu cred că a fost o idee tocmai bună, dimpotrivă. Am avut foarte mult de suferit din cauza aceasta. Inclusiv pe planul afacerilor. Nu mi-a adus beneficii sub nicio formă. Cu siguranță este ceva care nu aș mai face și chiar regret lucrul acesta”, a declarat Irinel Columbeanu.

Citește și: Irinel Columbeanu pleacă în America. Vrea să petreacă timp cu fiica lui: „Am informat-o și pe Monica”