Greşeala colosală a Simonei Halep care ar putea duce la menţinerea suspendării pentru 4 ani. CTP: „Nu te apuci să faci astfel de afirmaţii care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată”

Cristian Tudor Popescu este de părere că Simona Halep a greşit grav atunci când a afirmat că a fost nedreptăţită de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA).

10 feb. 2024, 17:55
Greşeala colosală a Simonei Halep care ar putea duce la menţinerea suspendării pentru 4 ani. CTP: „Nu te apuci să faci astfel de afirmaţii care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată”

CTP crede că o astfel de afirmaţie este calea sigură către un verdict nefavorabil din partea judecătorilor de la TAS.

Greşeala colosală a Simonei Halep care ar putea duce la menţinerea suspendării pentru 4 ani

Nu-și mai poate relua cariera, dacă e vorba de 4 ani. Nu este bun acest gest, nu este potrivit. Nu te apuci să faci afirmații și să spui că ești nedreptățită.

Nu te apuci să faci astfel de declarații care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată. Practic, forțezi cumva mâna respectivei instanțe să te declare nevinovată, ceea ce mai niciodată nu duce la urmări pozitive”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Sport.ro.

CTP, atac la Mouratoglou: „Individul a tăcut atâta timp, Simona fiind supusă unor presiuni greu de imaginat”

Gazetarul susține în continuare cu tărie că Simona Halep a greșit când a ales să aibă încredere totală în antrenorul Patrick Mouratoglou.

Citeste si Presa americană, după încheierea audierilor în cazul de dopaj al Simonei Halep: „Confirmarea suspendării este …

Simona îl gadilă pe Patrick Mouratoglou cu o asemenea exprimare. Individul a tăcut atâta timp, Simona fiind supusă unor presiuni greu de imaginat pentru noi. Ar fi trebuit să-i spună măcar acum în față: ‘Am avut încredere și a fost un nemernic, care și-a bătut joc de mine!’

Este, după părerea mea, cea mai mare greșeală din cariera Simonei, faptul că s-a predat cu arme și bagaje, s-a dat pe mâna acestui individ. Plătește acum pentru modul în care a înțeles să se dea pe mâna acestui Mouratoglou și să-l protejeze. Din punctul ăsta de vedere, Simona merită ceea ce i se întâmplă”, a mai afirmat CTP pentru sursa menţionată anterior.

Citeste si DOCUMENT EXCLUSIV RomâniaTV.net a intrat în posesia testului de sânge făcut de Simona Halep la trei săptămâni după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2022. A fost cerut de ITF şi demonstrează clar că NU S-A DOPAT!

Patrick Mouratoglou și-ar fi asumat responsabilitatea în fața judecătorilor pentru testul pozitiv al Simonei Halep, mai exact pentru „contaminarea involuntară cu roxadustat”, așa cum s-a exprimat antrenorul francez, potrivit Antena 3.

Asumarea responsabilității lui Mouratoglou e valabilă pentru unul dintre capetele de acuzare, testul pozitiv la substanța interzisă roxadustat, dar mai există problema datelor fluctuante din pașaportul biologic al Simonei.