Greşeala unei candidate USR PLUS Câmpia Turzii. A uitat pentru ce oraş candidează la Primărie

Daniela Dolha, candidatul USR PLUS Câmpia Turzii pentru funcţia de primar, a comis o greşeală în momentul depunerii dosarului de candidatură. Aceata a scris în dosar că va candida pentru funcţia de primar a oraşului Turda, aflat la o distanţă de 10 kilometri de Câmpia Turzii.

RomaniaTV.net
20 aug. 2020, 19:11
Greşeala unei candidate USR PLUS Câmpia Turzii. A uitat pentru ce oraş candidează la Primărie

Oficialii PNL Câmpia Turzii au depus o contestație în acest sens, la Judecătoria Turda, prin care solicită respingerea candidaturii, de vreme ce este menționat faptul că Daniela Dolha va candida pentru funcția de primar la Turda, conform turdanews.net.

Citeşte şi: Preotul care a scandalizat o ţară întreagă refuză să dea banii înapoi

„La o simplă lecturare a acestui document, validat de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 2 Câmpia Turzii, se constată cu puterea evidenței că doamna Daniela Dolha a fost desemnată de către conducerea Alianței USRPLUS să candideze în municipiul Turda și nu în municipiul Câmpia Turzii. Apreciem că acest document exprimă voința indubitabilă a conducerii județene a formațiunii politice USR PLUS”, se menționează în contestația depusă de Sabin Ghemeș, în calitate de reprezentant al PNL Câmpia Turzii, care solicită „respingerea acestei candidaturi”.

Judecătoria Turda a respins contestația PNL împotriva candidatei Alianței USR PLUS, Daniela Dolha. 

„În opinia PNL Câmpia Turzii, e firesc să acuzi de incompetență, complet gratuit, pe singurul candidat ce într-adevăr propune o schimbare în sistemul politic actual la nivelul administrativ. Erorile domniilor voastre în cheltuirea banului public sunt pe finalul documentării și unele arată că foarte probabil veți vizita si Judecătoria Turda si Tribunalul Cluj”, au transmis liberalii.