Greşeală uriaşă în Liga Europa. Un arbitru a uitat să elimine un jucător VIDEO

Sud coreeanul Cha Du-Ri, de la Celtic Glasgow, a primit două cartonaşe galbene în meciul de la Udinese, din Europa League, dar centralul a uitat să i-l acorde şi pe cel roşu.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 10:13
Greşeală uriaşă în Liga Europa. Un arbitru a uitat să elimine un jucător VIDEO

Eroare imensă de arbitraj în ultima etapă din grupele Ligii Europa, la meciul dintre Udinese şi Celtic Glasgow, decisiv pentru calificarea în faza şaisprezecimilor. Scoţienii aveau nevoie de victorie pentru a merge mai departe, iar dacă ar fi obţinut-o cu siguranţă s-ar fi declanşat un enorm scandal în plan continental. Asta deoarece unul dintre jucătorii lor, sud-coreeanul Cha Du-Ri, a primit două cartonaşe galbene, însă arbitrul grec Michael Koukoulakis a uitat să-l elimine de pe teren.

Primul avertisment l-a primit în minutul 62, iar pe al doilea în minutul 77, dar fotbalistul asiatic a continuat să joace şi să lupte pentru victoria formaţiei sale. Din fericire pentru arbitrul grec, scorul a rămas 1-1 până la final, iar Udinese s-a calificat mai departe din grupa I, alături de Atletico Madrid.

Dovada vinovăţiei arbitrului (primul cartonaş galben la momentul 00:23 al clipului, al doilea cartonaş la momentul 01:23):