Greşeli care se fac frecvent în aranjarea sprâncenelor

Evidențierea sprâncenelor a devenit o tendință în zilele noastre. Sprâncenele perfect îngrijite pot face aspectul atractiv și adaugă un farmec frumuseții tale, scoțând în evidență expresivitatea facială. Da, dar se fac frecvent mai multe greșeli în aranjarea lor.

RomaniaTV.net
09 ian. 2018, 10:03
Greşeli care se fac frecvent în aranjarea sprâncenelor

Iată care sunt cele mai frecvente greșeli în aranjarea sprâncenelor pe care ar trebui să le eviți:

Subțiezi sprâncenele prea mult

Ori de câte elimini părul suplimentar din sprâncene, nu ar trebui să îndepărtezi în ecxes, astfel forma sprâncenelor se poate pierde.

Folosești creionul pentru sprâncene

Prin utilizarea creionului pentru sprâncene excesiv, sprâncenelr încep să arate ca și cum le-ai fi pictat. Așadar, ori de câte ori folosești creionul pentru conturarea sprâncenelor, nu uita că nu trebuie să exagerezi.

Citeşte şi Şi-a dat cu suc de ceapă de sprâncene! Ce i s-a întâmplat după o săptămână

Folosești culoarea greșită

Nu opta niciodată pentru un creion de sprâncene de culoare închis dacă tu ai sprâncenele deschise la culoare. Alege o culoare apropiată cu nuanță naturală a părului tău. Există foarte multe femei care folosesc culori greșite.

Optezi pentru sprâncene permanente

În scopul de a obține sprâncene atrăgătoare, femeile fac intervenții chirurgicale. Această metodă nu este recomandată. Multe dintre ele regretă după câțiva ani. Poate nu știai, dar sprâncenele permanente necesită intervenții chirurgicale care pot duce la pigmentarea pielii.

Citeşte şi Semne clare că ai probleme de sănătate. Totul se observă pe faţa ta

Te pensezi înainte de duș

Sprâncenele își pierd umiditatea, iar foliculul de păr devine slab. Greșeala pe care multe femei o fac este că se pensează înainte de a face duș cu apă fierbinte. Recomandat este să-ți aranjezi forma strâncenelor după terminarea dușului.

Dieta cu linte: slăbeşti 7 kilograme în 7 zile