Luis Gabriel s-a căsătorit cu Haziran. Au avut nuntă şi botez în aceeaşi zi. Ce rochie a purtat mireasa

Luis Gabriel s-a căsătorit cu Haziran. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, pe care şi-au oficializat-o luni, 10 octombrie. În aceeaşi zi, şi-au botezat şi băieţelul în vârstă de câteva luni, Tiago.

12 oct. 2022, 09:36

Luis Gabriel s-a căsătorit cu Haziran. Zi mare și specială pentru artist și partenera lui de viață, care au organizat cele mai fericite evenimente din viața lor. Cei doi s-au cununat și au decis să îl creștineze în aceeași zi și pe micuțul lor, Tiago.

Citeşte şi: Luis Gabriel şi-a înşelat iubita? Gestul lui faţă de o domnişoară a devenit viral: „Te ador!”

Luis Gabriel s-a căsătorit cu Haziran

Printre artiștii care au încins atmosfera la petrecere s-a numărat și Adi Minune, dar și multe alte nume cunoscute din lumea manelelor. Pe scenă au mai urcat Florin Cercel, Jo și mulți alții. Luis Gabriel a dat dedicații de mii de euro pentru fiul său, iar momentele de la marea petrecere au fost surprinse de către invitați, care le-au publicat ulterior și în mediul online.

Haziran s-a pregătit temeinic pentru marele eveniment, dezvăluind că a durat ceva până să-și aleagă ținuta pe care a purtat-o în ziua specială. Soția lui Luis Gabriel a mai povestit că, din cauza emoțiilor, și-a uitat acasă și buchetul pentru cununie, făcând rost de el abia după ceremonie.

A fost emoționantă cununia. Așa emoționant a fost că mi-am uitat și buchetul, l-am luat după ce m-am căsătorit, dar aia e. Mi-a luat foarte mult timp să aleg această ținută, nu puteam să mă hotărăsc, știam că e doar o dată în viață cununia. Bine, mai am și nunta, acolo va fi mai mult de furcă, dar și cununia a fost la fel de importantă și m-am străduit să fie cât mai ok.

Este petrecerea lui (a fiului lor n.r). Noi doar ne-am cununat, acum petrecerea este a lui exclusiv și vrem să se bucure și el acolo, cât înțelege la vârsta asta. L-am îmbrăcat ca pe tati, ca să fie doi bărbați în toată firea”, a mărturisit Haziran, la Antena Stars.

Și Luis Gabriel a dezvăluit că a trecut prin emoții de neuitat în marea zi, făcându-i totodată soției lui și o declarație de dragoste. „Pot să spun că cele mai mari emoții le-am avut pentru că am văzut cea mai frumoasă femeie din lume alături de mine. Este primul eveniment organizat de noi, organizat mai mult de soția mea, ea s-a ocupat.

Îi mulțumesc că îmi este alături și este cea mai bună soție, cea mai frumoasă și jur, am cântat peste tot, dar n-am văzut niciodată o femeie mai frumoasă decât soția mea”, a declarat cântărețul.