Greşelile pe care orice parior le face. Iată la ce trebuie să fii atent!

În România sunt mulţi împătimiţi ai pariurilor şi jocurilor de noroc, iar cei mai mulţi nu trasează linia între limite şi îşi dau toţi banii pentru această activitate.

21 aug. 2021, 14:21
Greşelile pe care orice parior le face. Iată la ce trebuie să fii atent!

Acestea sunt păcatele pe care orice pierzător la pariuri le face. Iată care sunt cele mai importantepăcate pe care le face un parior deși nu ar trebui.

Acestea sunt păcatele pe care orice pierzător la pariuri le face. Iată la ce trebuie să fii atent!

Nu studiază

Studierea ofertei de pariuri sau a jocurilor din cazino este crucială pentru gamblerii care vor să aibă un profit pe termen lung. Indiferent dacă organizezi o petrecere cu tematică de gambling, dacă vrei să plasezi biletul zilei sau dacă ai de gând doar să câștigi bani la toate jocurile de cazino, este necesar să știi ce joc urmează să joci, ce fel de mese live sunt potrivite pentru tine și care sunt regulile de bază ale jocului care urmează a fi jucat.

Chiar și cele mai banale jocuri sau pariuri au nevoie de o pregătire minimă înainte de a risca banii. Jocurile de noroc vor rămâne mereu la fel și chiar dacă tu doar vrei să te distrezi, riscul de a pierde este tot acolo.

Pariatul pe favorite și echipele de acasă indiferent de cote
Unul dintre cele mai absurde păcate pe care le fac cei mai lipsiți de experiență pariori este să parieze pe echipele de fotbal pe care ai le consideră cele mai bune și pe care pariază numai pentru că își doresc să le vadă câștigând. Acest lucru este complet greșit. Acești pariori vor plasa pariuri pe echipele favorite chiar dacă acestea au cote de 25 să câștige. Este clar că adversarul acestei echipe are șanse de peste 90% să câștige meciul, iar banii pariați pe acest meci vor fi pierduți. Indiferent de cât de mult iubești o echipă. Pariază cu o minte limpede și nu o face din impulsuri emoționale.

Ignorarea ofertelor tuturor caselor de pariuri
Este de înțeles faptul că fiecare parior are un operator de pariuri preferat la care merge mereu când are nevoie să plaseze un bilet. Fie că este din cauza sistemului de plasare a biletelor sau pentru că are cele mai mari cote mereu, un operator va fi mereu mai apreciat decât alți operatori. Greșeala apare în momentul în care jucătorul alege să parieze 100% din timp la un singur operator, fără să verifice și cotele de la alte oferte.

Foarte frecvent se întâmplă ca operatorii să ofere cote diferite deoarece au obiective financiare diferite. Așadar, dacă la Casa Pariurilor ai o cotă de 1.84, este posibil ca la un al operator să ai o cotă de 1.90 și implicit va conta enorm la câștigurile tale. Verifică mereu ofertele.

Citeşte şi: Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ieri, VERDE! Astăzi, mai aproape de PROFIT cu fiecare gol înscris