Greu cu divorţul, când ţi-ai omorât soţia. Gheorghe Vlădan are probleme cu despărţirea

Gheorghe Vlădan, ucigaşul de la coaforul Perla, are probleme cu despărţirea. Judecătorii amână luarea unei decizii, deşi toate părţile par a se fi înţeles. La procesul de luni a venit şi fiul soţilor Vlădan. Nervos din cauza tergiversării, acesta s-a răzbunat pe presă.

RomaniaTV.net
14 ian. 2013, 13:20
Greu cu divorţul, când ţi-ai omorât soţia. Gheorghe Vlădan are probleme cu despărţirea

În lipsa unei hotărâri a instanţei, Bogdan Vlădan şi tatăl său nu îşi pot împărţi averea. Aceasta este de fapt miza divorţului, continuat chiar şi după moartea soţiei. Fiul criminalului de la Perla încearcă să pună la adăpost averea acumulată de mama sa, înainte ca instanţa să acorde despăgubiri victimelor de la coafor. Deja daunele cerute depăşesc 2 milioane de euro, în condiţiile în care averea lui Gheorghe Vlădan este mult mai mică.

„Nu am vorbit nici cu tata, se amână şi azi ca de fiecare dată. În moment ce amândouă părţile sunt de acord să divorţeze…nu ştiu…”, a declarat Bogdan Vlădan, potrivit România TV.

Una dintre cele mai mari despăgubiri cerute criminalului de la Perla este cea a fiului său. Bogdan Vlădan vrea daune de jumătate de milion de euro. Gheorghe Vlădan a împuşcat opt persoane într-un coafor, în luna martie a anului trecut. Între aceastea, două au murit. Printre ele, şi soţia sa.