Greu de crezut! Cât costă la Zara Home o mătură din paie tradițional românească exact cum avea bunica?! Prețul te va lăsa fără cuvinte!

Nici mătura de paie nu mai e ce a fost. Zara Home a luat mătura de paie tradițional românească pe care cu siguranță, cu toții am văzut-o la bunicile noastre și a ridicat-o la rang de cinste.

14 nov. 2022, 09:32
Greu de crezut! Cât costă la Zara Home o mătură din paie tradițional românească exact cum avea bunica?! Prețul te va lăsa fără cuvinte!

Cât costă la Zara Home o mătură din paie tradițional românească exact cum avea bunica. Cu siguranță vă amintiți de mătura de paie pe care bunicile noastre o foloseau să facă curat în curte. Ei bine, trebuie să știți că Zara Home nu a vrut ca această ”ustensilă” tradițională să fie dată uitării și a introdus-o în magazilele sale.

Citește și Cum să faci chiuveta să arate ca nouă cu numai trei lei. Produsul care îți va ușura munca atunci când vine vorba de curățenie

Însă, în ciuda faptului că vorbim despre o simplă mătură de paie, cei de la Zara Home s-au gândit să scoată bani frumoși din vânzarea acesteia.

@blondeanca♬ La Țară – Frate Gheorghe & Bean

Astfel, românii care vor să achiziționeze din Zara Home un ”aspirator folcloric” ca al bunicii trebuie să scoată din buzunar nici mai mult nici mai puțin de 179 de lei.

Asta în condițiile în care în piețe o astfel de mătură costă între 20 și 30 de lei, dar probabil că cea de la Zara este una vrăjită și face curat de una singură.

Citește și Amestecul-minune din oțet și suc de lămâie care îți va face casa să strălucească de curățenie. Spune „adio” detergenților scumpi și petelor de pe mobilier