Greva foamei la fabrica miliardarului Ioan Niculae. Oamenii strigă după salarii VIDEO

Disperaţi că nu şi-au mai luat salariile de trei luni, şapte oameni din Bacău au ajuns să protesteze în faţa combinatului în care lucrează. Potrivit România TV, ei speră să-l înduplece pe patronul Ioan Niculae să le dea banii.

RomaniaTV.net
20 mart. 2014, 17:37
Greva foamei la fabrica miliardarului Ioan Niculae. Oamenii strigă după salarii VIDEO

Oamenii şi-au instalat un cort în faţa Combinatului din Bacău, patronat de Ioan Niculae, şi sunt deja în a doua zi de greva foamei. „Avem trei salarii restante, plus trei salarii compensatorii. Stăm în greva foamei până ni se soluţionează cererile„, se plâng oamenii.

Am copil minor acasă, care e la şcoală, care îşi doreşte de toate şi nu-i pot asigura mai nimic. Am ipotecă care e de 150 de euro lunar. Risc să îmi pierd casa pentru neplată„, mai povestesc oameni, pentru România TV. „Să ne dea banii şi să plecăm de aici. Am şi eu doi copii minori, nu am cu ce să mai iau abonamente să îi trimit la şcoală. Mâine-poimâine îmi taie lumina”, mai povestesc oamenii.

Muncitorii au fost consultaţi de medicii de la ambulanţă şi deocamdată sunt în stare bună. În total, şapte angajaţi sunt în greva foamei.

Combinatul unde lucrează este condus de cel mai bogat român, miliardarul Ioan Niculae şi în acest moment nu funcţionează. Acolo lucrează peste 200 de angajaţi.