Grigore Leșe critică Festivalul de Folclor din București: „Nu văd muzica, nu văd niciun instrument”

Grigore Leșe critică Festivalul de Folclor din București, care s-a desfășurat weekendul trecut. Prezent ca spectator, artistul a mărturisit că nu poate trece cu vederea faptul că se face playback, iar instrumentiștii lipsesc de pe scenă.

24 iun. 2023, 13:51
Grigore Leșe critică Festivalul de Folclor din București: „Nu văd muzica, nu văd niciun instrument”
Grigore Leșe critică Festivalul de Folclor din București

Grigore Leșe critică Festivalul de Folclor din București. Artistul și-a făcut apariția la Festivalul Internațional de Folclor ”Muzici și Tradiții în București”, organizat pe Bulevardul Kiseleff, nu pe scenă, ci printre spectatori. Prezența lui i-a încântat pe foarte mulți care erau prezenți.

Înseamnă că oamenii apreciază munca mea, mă iubesc și asta e mare lucru. Vreau să dau o tură pe aici, să văd ce se întâmplă”, a mărturisit Grigore Leșe.

Citește și: Grigore Leșe a făcut scandal în direct. A șters pe jos cu o artistă. ”Tu te-ai angajat să mă fentezi”

Grigore Leșe critică Festivalul de Folclor din București

Și cum pretențiile artistului în ceea ce privește muzica tradițională sunt la superlativ, a fost dezamăgit de faptul că ceea ce a urmărit pe scenă nu a fost autentic, cântat la instrumente, ci pe bandă.

Domne, este o serbare unde lumea face de toate! Mănâncă, dansează, se plimbă, vorbesc… fac de toate. Distribuția muzicală… am văzut scena, numai că nu văd muzica! Muzică, să văd instrumente, nu văd niciun instrument. Lăutarii lui Botgros au instrumentele cu ei? Da, cântă banda! Acuma… fiecare cum poate„, a mai declarat Grigore Leșe, pentru Star Popular.

Organizatorii evenimentului, Creart, susținut de Primăria Municipiului București, au declarat că la Festivalul Internațional de Folclor ”Muzici și tradiții”, au luat parte peste 60.000 de persoane. Vezi în materialul video ce a declarat artistul despre câștigătoarea celui mai recent sezon ”Vedeta Populară”, unde este jurat, dar și despre glumele amoroase făcute de Maria Buză în cadrul aceleiași emisiuni.